uzman47
Üye
Dostum bende antutu sonuc vermiyor. Tam bitmeye yakin yeniden test baslatiyor sebebi nedir acaba ?Yeni antutu sonuçlarım v4.6 s3 için daha ne isterim ki
Dostum bende antutu sonuc vermiyor. Tam bitmeye yakin yeniden test baslatiyor sebebi nedir acaba ?Yeni antutu sonuçlarım v4.6 s3 için daha ne isterim ki
Yaptigin ayarlarla son durum nasil isinma kasma donma vs. oluyormu? Bende sadece isinma sorunu var dostum. bide videodan bisey anlasilmiyor s s olarak atarsan ayarlari daha iyi olur.Ayarlar işe yaradı20 dakikadır kullanıyorum anca biraz ısındı
sevindim vallaha
Ayarları nasıl yaptığımı soranlara, şimdi ufak bir video çekeceğim biraz beklemede kalın
Hem biraz ısınıyor hemde soğuma en fazla 15 saniyeyi almıyor
Arkadaşlar buyrun yaptığım ayarlar bu videoda ( program biraz abuk subuk kaydetti, belki bitrate düşürüp hız artar dedim ama meğersem programdan kaynaklanıyor ağır çalışması)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende de aynı problem var [emoji47]Dostum bende antutu sonuc vermiyor. Tam bitmeye yakin yeniden test baslatiyor sebebi nedir acaba ?
4.5 te iken bende de aynı sorun vardı şu an 4.6 da bu sorun yok. Biraz araştırdım sorun romla ilgili değilmiş. Antutu ile ilgiliBende de aynı problem var [emoji47]
Ana Özellikler:
# Not 4 arayüzü
# Not 4 Çerçeve
# S5 Boot animasyon
# Not 4 Sesler
# Not hava bilgi ile 4 Lockscreen
# 4 Ayarlar Not
# Not 4 S-Planner
# Not 4 TouchWiz başlatıcısı
# Not 4 S-Tarayıcı
# Not 4 Hesaplama
# Not 4 Dosya yöneticisi
# Not 4 Müzik çalar
# Not 4 Video oynatıcı
# Not 4 Not uygulaması
# Not 4 SMS / MMS uygulaması
# Not 4 Dialer & incall UI ile İletişim
# Not 4 Hava Widget
# Ek diller ile 4 Klavye Not
# Not 4 Benim Dergisi
# Not 4 Görev yöneticisi
# Not 4 Hızlı bağlamak ve S Bulucu
# Not 4 Ultra Güç Tasarruf Modu UPSM Müdürü ile
# 4 Lockscreen etkileri Not
# 4 yönlü yeniden menüsü
Çalışanlar / Çalışmayanlar:
Çalışanlar:
- Aramalar
- Wifi
- Küresel Konumlama Sistemi
- 3G
- SMSes / MMSes
- Kamera
- Lockscreen etkiler
- Uygulamalar ve işlevlerin çoğu
- Tüm sensörler
- Otomatik rotasyon
- Android 4.4.4
- Aşağıda "Çalışmıyor" dışında kalan her şey
Çalışmayanlar:
- FM Radyo
[/I]
ROMDAN GÖRÜNTÜLER:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ROMU BU ADRESTEN İNDİREBİLİRSİNİZ:
ROMU YÜKLEMEDEN ÖNCE UYGULAMALARI YEDEKLEME:
ROMU KURDUKTAN SONRA ESKİ UYGULMALARI KAYIPSIZ GERİ GETİRMEK İÇİN ŞU KONUYA BİR GÖZ ATIN:
TİTANİUM BACKUP İLE YEDEK ALMA
TELEFONA PHİLZ TOUCH RECOVERY NASIL YÜKLENİR:
İLK ÖNCE ROMU TELEFONUNUZA YÜKLEYİN.
ROMU DAHA KOLAY YÜKLEMEK İÇİN PHİLZ TOUCH RECOVERY LAZIM.
PHİLZ TOUCH'U 2 FARKLI YÖNTEMLE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.
1. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKMEZ): ÖNCE BU DOSYAYI TELEFONA YÜKLEYİN:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SONRA TELEFONU RECOVERY MODA ALIN.(TELEFON KAPALIKYEN SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN)
2. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKİR):BİLGİSAYARINIZA ODİN PROGRAMINI İNDİRİN:
DAHA SONRA TELEFONUNUZU KAPATIN VE AYNI ANDA SES KISMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN VE ÖNÜNÜZE EKRAN GELİNCE BİR KEZ SES AÇMA TUŞUNA BASIN.
TELEFONU DOWLOAD MODUNA ALDINIZ ŞİMDİ TELEFONU BİLGİSAYARA USB KABLO İLE BAĞLAYIN BU DOSYAYI BİLGİSAYARINIZA İNDİRİN:
ŞİMDİ ODİN PROGRAMINI AÇIN VE PDA BUTONUNA TIKLAYIP İNDİRDİĞİNİZ DOSYAYI SEÇİN VE START BUTONUNA BASIN.
TELEFON YEDEĞİ NASIL ALINIR(ESKİ ROMA DÖNMEK İÇİN):
ŞİMDİ TELEFONUNUZ YENİDEN BAŞLAYACAK.YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRA TEKRAR TELEFONU KAPATIN.BU SEFER SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN.TELEFONU RECOVERY MODUNA ALDINIZ. ŞİMDİ DOSYALARIN YEDEĞİNİ ALMAK İÇİN BACKUP AND RESTORE KISMINA BASIN VE BACKUP(YANİ DOSYA YEDEĞİ ALIN) YAPIN(BİRAZ ZAMAN ALABİLİR).EĞER ÇOK ÖNEMLİ DOSYA VE RESİMLERİNİZ VARSA BİLGİSAYARA YEDEKLEYİN.(EĞER YEDEKLEME ALAMAZSANIZ ÖNEMLİ OLAN DOSYALARI BİLGİSAYARA ATIP YEDEKLEYEBİLİRSİNİZ.
ESKİ ROM DOSYALARI NASIL SİLİNİR:
ŞİMDİ RECOVERY MODDA WİPE DATA/FACTORY RESETE TIKLAYIN VE CLEAN TO İNSTALL A NEW ROM'A TIKLAYIN.
ROM NASIL YÜKLENİR:
ŞİMDİ RECOVERY MODDA İNSTALL ZİP'E TIKLAYIN TELEFONUN İÇİNE ATTIĞINIZ BLEKOTA NOTE 4 ROM DOSYASINI BULUN VE TIKLAYIN ROMU YÜKLERKEN BENİM TAVSİYEM GOOGLE UYGULAMALARINA VE SAMSUNG SERVİCE'YE TİK KOYUN DİĞERLERİNE İSTEĞE BAĞLI TİK KOYABİLİRSİNİZ VE ROMU YÜKLEYİN.
ALDIĞINIZ BACKUP YEDEĞİ NASIL YÜKLENİR(Eski roma geri dönmek için):
ROM YÜKLENDİKTEN SONRA EĞER ROMU BEĞENMEZSENİZ VE BACKUP'TAN YEDEK ALDIYSANIZ ÖNCE WİPE YAPARAK YÜKLÜ OLAN ROMUN DOSYALARINI TEMİZLEYİN. ŞİMDİ RECOVERY MODDA BACKUP AND RESTORE'DE RESTOREYE BASIN UYGULAMALARINIZ VE ÖNCEKİ ROMUNUZ YENİDEN YÜKLENECEKTİR.(BİRAZ ZAMAN ALABİLİR)
KERNEL VE MODEM NASIL YÜKLENİR (HAT SORUNU OLANLAR İÇİN):
KERNELİ YÜKLEMEK İÇİN İLK ÖNCE KERNELİ TELOFONUN İÇİNE ATIN.TELEFONU RECOVERY MODA ALIN VE İNSTALL ZİP'E TIKLAYIN KERNEL DOSYASINI BULUN VE ÜZERİNE TIKLAYIP YÜKLEYİN.RAM KULLANIMINI AZALTAMAK İÇİN YUKARIDA VERDİĞİM APK DOSYASI LİNKİNİ KULLANIN.
EĞER HAT SORUNU YAŞARSANIZ MODEM DOSYASINI KERNEL DOSYASINI YÜKLEDİĞİNİZ GİBİ YÜKLEYİN.
DİĞER KONULARIMIZ:
BLEKOTA S5 LİTE ROM YENİ ANDROİD 4.4.2
QS Final ROM ANDROİD 4.4.2
KLON İMEİ(HAT) SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM:
ÖNCE KERNEL DOSYASINI
PHİLZ TOUCH RECOVERY'DEN TELEFONUNUZA FLASHLAYIN
KERNEL:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EĞER SORUN DÜZELMEZSE MODEM DOSYASINI CWM'DEN TELEFONA FLASHLAYIN
MODEM:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SORULARINIZI YORUM BÖLÜMÜNDE SORABİLİRSİNİZ ELİMDEN GELDİĞİ KADAR CEVAPLANDIRMAYA ÇALIŞIRIM.
Konu anlatımı ve linkler bana aittir.
RAM KULLANIMINI NASIL DÜŞÜRÜLÜR:
RAM KULLANIMINI 100 MB CİVARINDA DÜŞÜRMEK İÇİN KERNELİ YÜKLEDİKTEN SONRA BU UYGULAMANIYI YÜKLEYİN:
TELEFONUNUZDA OLUŞABİLECEK SORUNLARDAN BEN VE MAXİCEP SORUMLU DEĞİLDİR.[
Yeni güncellemeyi dörtgözle bekliyorum
Konunun tamamını alıntı yapmak yerine bir şey sorarken ismimi yazmanız daha iyi olur
Note 4 romunda 3g görüntülü aramada ses gidip gelmiyor note 4 arayüzü var lollipop romlarına benziyor programların arayüzü beyazburak1553
Oncelikle paylasim icin tesekkurler.
Arada kaldim,
S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 mi kursam,
GALAXY S3 I9300 BLEKOTA Note 4 Super Lite V4.6 ANDROİD 4.4.4 (18.06.2015) Lollipop apps mi? Ikisini de sen paylasmissin. Tavsiye alabilir miyim?
Tesekkurler.Note 4 romunda 3g görüntülü aramada ses gidip gelmiyor note 4 arayüzü var lollipop romlarına benziyor programların arayüzü beyaz
S5 romunda 3g görüntülü arama çalışıyor s5 kitkata benziyor programların arayüzleri genelde siyah
Ben olsam 4.4.4 note 4 romunu yüklerdim görsel olarak daha iyi bence
ben 30k almıştım v4.2de ama gene 25k yeterloYeni antutu sonuçlarım v4.6 s3 için daha ne isterim ki
stock 4.3 te bile 24k veriyorben 30k almıştım v4.2de ama gene 25k yeterlo
oyle deme,su an kafam cook rahat,50 tane rom denedim,5.1.1 rom da dahil,adamlar stock ta en ince stabilizasyonu bile yamis,sifir hata,hiz cok iyi,ben cok memnunum su an stocktan,bi sure kullanicam boyle,tekrar rom kurarsam bu degisiklik aramamdan kaynaklanir sadece [emoji2]stock 4.3 deme midem bulanıyor hatirlatma onu![]()
Pil performansını gösteren bir resim paylaşırmısın kardeş..ha bu arada o kadar rom ayar mayar denedik hic bu kadar ekran suresi alamadim,pil performasida iyi yani