meyrock
Üye
Dostum onu değiştirdim zaten. Arama yaparken değişti ama çevirme bölümü hala aynıSystem / app / IncallUi.apk
Bunu degistirmen lazım.
SecTeleservice apk ve SecTelephonyPerovid de değiştirdim. Hala aynı çevirme bölümü...
Dostum onu değiştirdim zaten. Arama yaparken değişti ama çevirme bölümü hala aynıSystem / app / IncallUi.apk
Bunu degistirmen lazım.
Dostum v4.5 e ek hangi degisiklikleri yaptin soyle biz de yapalim. Bir de şu arama ekrani nasil degistirecez bi bilgisi olan var mibu bölümü içeren system apk dosyası hangisi bilen varmı?
Blekota 4.2 den alıp 4.5 e atacam da...
Diğer bölümleri değiştirdim bir tek burası kaldi değişmedi
Arama ekranını değiştirdim arama yapınca değişti. Ama ana arama ekrani hala aynı. Bende onun üzerinde duruyorumDostum v4.5 e ek hangi degisiklikleri yaptin soyle biz de yapalim. Bir de şu arama ekrani nasil degistirecez bi bilgisi olan var mi
Dostm mesela bi programda iken orta tusa bastigim anda ana menuye gec gidiyor ve ana menu bastan aciliyor.. bu sorunuma yardimci olabileck misinRamin şişmesinden yakınan ve stabilitede sıkıntı yaşayanlar için benim LMK ayarlarımı denemelerini tavsiye ederim. Ekran görüntüsünden de anlaşılacağı gibi ...
Iki gündür telefonu hiç resetlemedim...
Zram 800 olacak
Buda lmk ayarları
Buda ram görüntüsü
Bir de boeffla ayarlari olarak 3 sayfa once verilen ayarlari kullaniyorm. Acaba senin ayarlarin daha iyi mi. Sen deneden mi o ayarlariRamin şişmesinden yakınan ve stabilitede sıkıntı yaşayanlar için benim LMK ayarlarımı denemelerini tavsiye ederim. Ekran görüntüsünden de anlaşılacağı gibi ...
Iki gündür telefonu hiç resetlemedim...
Zram 800 olacak
Buda lmk ayarları
Buda ram görüntüsü
Elbette. Deneyip olumlu sonuc aldigim icin sizlerle paylastim. Romun kendisi ana ekrana ve ram managere gec gidiyordu. Bunu son surumle duzeltti az cok. Ama ram şişince de senin sorununa benzer şeyler olabiliyor. Benim verdigim ayarlari yap ve uygulayip kaydet. Yeniden baslat. Farki gorursunDostm mesela bi programda iken orta tusa bastigim anda ana menuye gec gidiyor ve ana menu bastan aciliyor.. bu sorunuma yardimci olabileck misin
Bir de boeffla ayarlari olarak 3 sayfa once verilen ayarlari kullaniyorm. Acaba senin ayarlarin daha iyi mi. Sen deneden mi o ayarlari
Senin ayarlari yapip deneyecem bakalm ins sorun duzelir..Elbette. Deneyip olumlu sonuc aldigim icin sizlerle paylastim. Romun kendisi ana ekrana ve ram managere gec gidiyordu. Bunu son surumle duzeltti az cok. Ama ram şişince de senin sorununa benzer şeyler olabiliyor. Benim verdigim ayarlari yap ve uygulayip kaydet. Yeniden baslat. Farki gorursun
Herhangi bir wipe yapmadan romu tekrar flahla romu tekrar kurarken galeriyi seç ve kur.herhangi bir sey silinmeden ve veri kaybın olmadan halletmis olursun.Arkadaşlar romu attım fakat herşeyi yükledikten sonra fark ettim galeri uygulamasını seçmeyi unutmuşum, tekrar yüklemek istemiyorum sil baştan zahmetli oluyor.
Şimdi bu yazılıma uyarlanmış galeri uygulamasını yüklemem gerekiyor, içindeki galeri dosyasını ziplenmiş olarak hazırlayan olursa sevinirim, yada hali hazırda varsa bu romda çalışacak bir galeri yardımcı olurmusunuz.
Wipe yapmadigin icin silinmezmevcut uygulamalar silinmez mi?

Nasil sonuc ? Verim aldin mi?Senin ayarlari yapip deneyecem bakalm ins sorun duzelir..
Walla su anlik cok iyi gidiyor bakalm☺Nasil sonuc ? Verim aldin mi?
Hadi bakalm simdiden gözun aydn ;-)Walla su anlik cok iyi gidiyor bakalm☺
Eyw. Ins şu ana menu takilmalarina cozum olur.. ha birde şarj inanilmaz hizli gidiyor ona cozum cok zorHadi bakalm simdiden gözun aydn ;-)
Kardeş bu linke tıklayınca mega açılıyor fakat indir deyince dosyalar hazırlanıyor diyor indirme yapmıyor vereceğin başka bi alternatif link yokmu indiremiyorum yada bilen arkadaş varsa yardımcı olursanız sevinirim.Bunu flasla. Crt-off animation disable fix
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O iki apk'yi degistirmek birsey ifade etmez.System / priv-app / SecContacts_Note.apk , bunu degistir.Dostum onu değiştirdim zaten. Arama yaparken değişti ama çevirme bölümü hala aynı
SecTeleservice apk ve SecTelephonyPerovid de değiştirdim. Hala aynı çevirme bölümü...
Link saglam denedim tek tiklama ile indi...Kardeş bu linke tıklayınca mega açılıyor fakat indir deyince dosyalar hazırlanıyor diyor indirme yapmıyor vereceğin başka bi alternatif link yokmu indiremiyorum yada bilen arkadaş varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...