Musti190738
Üye
onu yapmıyor işte telefon reset atıyor kendinePhilzden wipe kısmında clean to install a new rom gibi bir wipe var onu yap her şey silinmez
Yine de imei yedeği al
onu yapmıyor işte telefon reset atıyor kendinePhilzden wipe kısmında clean to install a new rom gibi bir wipe var onu yap her şey silinmez
Yine de imei yedeği al
Haklısın katılıyorum.Mesajlar degilde Line'da göstermiyor, illa girip bakacaksın.Ama bazen gösteriyor ve bu sorun stock 4.3'de de vardı.Benim telde ise ekran kapali iken mesajlar geldiği zaman uyarı vermiyör. Mesajlar uygulamasına giriyorum öyle geliyor. Line da da aynısını yapıyor kendi programında da . Nasıl cozebilirim
Bunu flasla. Crt-off animation disable fixyeni yukledim ben de. Genel olarak begendim de kilit ekranina gecerken ekran tv gibi kapaniyor onu nasl eski haline getirebilirim
Bunu flasla. Crt-off animation disable fix
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Radyo olayını spirit2 uygulamasıyla hallettimşu radyo olyayını çözen varmı birde şarjı nasıl
bende de yok öyle sanırım yapmış onu bpşver olmasada olurArkadaslar bir de tuşlar, arama kaydi, favorilerim ve rehber uzerindeki ikonlar yok sadece yazi seklinde gorunuyor bende
morki.kardes hatirladn beni heralde 1hafta falan kullanda ona gore kurayim bendeŞimdilik 4.5

Bende de yok ama blekotanin paylaştığı ekran görüntülerinde kendi telefonunda var.Arkadaslar bir de tuşlar, arama kaydi, favorilerim ve rehber uzerindeki ikonlar yok sadece yazi seklinde gorunuyor bende