bende ekleniyoalarm ayarında istediğimiz müziği atayamıyoruz. ekle sekmesi var ama tıklayınca yine aynı yere geliyor.
ya ben müzik için çentiği işaretlememişim.bende ekleniyo
Ilk etapta bendede bazı uygulamaların durduruldu uyarısı çıkmıştı. Ilk yüklediğimde wipeleri yapmıştım. o hataları görünce yine bir daha kurulum yaptım hiçbir wipe yapmadan. Sonra yine wipe yaparak kurdum hiçbir sıkıntı yok şu anarkadaşlar 4.5 sıkıntılı bende
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızduruduruldu hatası veriyor arada bir beğenmedim
Bilemedim şimdimüzik player için flashlamak için uygulama var mıdır?
@burak1553
Romdan sonra imei numaram gitti bir şekilde geri getirdim ama şuan ne nete giriyo nede arama yapıyo naaıl düzeltiriz
Aynen klon imeiydi şuan imei yazıyo hattıda okuyo ama arama falan hiçbiri yokImein nasıl gitti kardeş klon imeilimiydi cihazın?
Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Klon imeili olanlar önce yedekleyip Sonra romu kurmasi lazim klon olmayanda gitmiyor normalde ondan sordumAynen klon imeiydi şuan imei yazıyo hattıda okuyo ama arama falan hiçbiri yok
Kardes full wipe yapmazsan oyle olurbeyler romu kurarken ekran görüntüsü geliyor blekotanın devamı yok reset atıyor kendine tekrar cwm açılır nasıl hallederiz bu sorunu
not: cwm ve philz touch ile denedim
full wipe dediğin sanırım megawipe eğer onu yaparsam imei gider yoksa cwm nin kendi wipesi ise onu yaparkende yeniden başlıyor cwmKardes fu ll wipe yapmazsan oyle olur
Philzden wipe kısmında clean to install a new rom gibi bir wipe var onu yap her şey silinmezfu ll wipe dediğin sanırım megawipe eğer onu yaparsam imei gider yoksa cwm nin kendi wipesi ise onu yaparkende yeniden başlıyor cwm