karasuvari
Üye
Eyvallah hocam ...Hangi boeffla ayarı hocam ?
dostum yazdığın sorunların hemen hepsini yaşamadım hatta hiç birini yaşamadım ve ben wipe yapmadan kuruyorum romu en son v4 çıktığı zaman wipe yapmıiştım daha yapmadım bile bende sorun sıkıntı yok ki ben bu romu v2 den beri kullanıyorumRomu 10 gündür kullanıyorum v4.4
Gözüme Çarpan Sorunlar
+Son uygulamalar geç açılıyor (sanırsam en büyük sorun)
+Ram yönetimi sıkıntılı ana ekranı (launcher) uygulama falan açınca ramden atıp ana ekrana dönünce tekrar açıyordu boeffla'dan LMK ayarlarını yapınca düzeldi
+s not stabil değil notu seçince uygulama çöküyor
+s planlayıcı stabil değil
+saat uygulamasında dünya saati eklenmiyor uygulama çöküyor
+Yerleşik radyo uygulaması yok ama "spirit2" uygulaması yüklenebilir alternatif olarak
+soundalive stabil değil çoğu zaman çöküyor durduruldu hatası veriyor
+Ayarlar geç açılıyor ancak donanımdan kaynaklı olabilir
+statusbar lollipop gibi şeffaf olsa daha iyi olabilirdi aromada seçeneği varmı dikkat etmedim dikkat edenler bilgilendirirse sevinirim
+müzik uygulaması stabil ama grafikleri kasıyor gibi geldi
++Launcher yükleyip(nova kullanıyorum) varsayılan ana ekran uygulaması seçmeden ekranı kilitlerseniz kilit açılmayabiliyor çözümü birinin sizi araması ben öyle çözdüm
=Gözüme çarpan bunlar, sıkıntı sadece bendeyse lütfen bilgilendirin
Bunlar dışında rom gayet stabil güncellemeyle dahada stabil hale gelecektir nadirde olsa kasıyor ama 100 kusur uygulama var telefonumda normal
Sorun ne olabilir acaba 100 üstü uygulama var ondanmı ki yada ben beklentiyi mi çok yüksek tuttum [emoji53]dostum yazdığın sorunların hemen hepsini yaşamadım hatta hiç birini yaşamadım ve ben wipe yapmadan kuruyorum romu en son v4 çıktığı zaman wipe yapmıiştım daha yapmadım bile bende sorun sıkıntı yok ki ben bu romu v2 den beri kullanıyorum
Yok yok 120 falan [emoji2]1000 tane uygulama mi[emoji32]
Peki bi çözümü varmidHenüz yok
Evet bazen özellikle telefonda bişeylerle uğraşırken telefon çalıyo ekran 3 4 saniye kadar siyah oluyo herzaman olmuyo amaArama geldiğinde ekran geç açılıyor. Sizde de aynı problem var mı ?
SONUÇTA KULLANDIĞIMIZ TELEFON S3 3 SENELİK TELEFON 1 GB RAMA SAHİP fazla bi beklenti içinde olmayın formu takip edin burada gereksiz olan uygulamaları falan yazıyoruz her zaman onları silin kullanmadığını uygulamaları falan silin s not yerine sadece not olan uygulamayı kullanıyorum ben kullanmadığınız uygulamalrı silin ben hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar blekotadan önce çok rom denedim ama en stabil olanı bu 2 3 saniyelik yada 5 saniyelik takılmalara takılmayın sonuçta telefonu farklı bi cihaz haline getirior o kadar kusur kadı kızındada olur 85 e yakın uygulamada ben kullanıyorum oyunlarda dahil 3,5 lık oyunu kasmadan donmadan oynuyorum var sen ordan hesap et mesela ben greenify kullanıyorum whatapp hariç tüm uygulamaları uyutuyorumSorun ne olabilir acaba 100 üstü uygulama var ondanmı ki yada ben beklentiyi mi çok yüksek tuttum [emoji53]
S not dünya saati s planlayıcı nasıl peki sizde sorun yokmu
Evet abi haklısınız rom kesinlikle kötü değil diğerlerinden sıyrılan hızla gelişen stabil bir rom ben sadece sorunları sadece benmi yaşıyorum onu merak ettiğim için paylaşmak istedimSONUÇTA KULLANDIĞIMIZ TELEFON S3 3 SENELİK TELEFON 1 GB RAMA SAHİP fazla bi beklenti içinde olmayın formu takip edin burada gereksiz olan uygulamaları falan yazıyoruz her zaman onları silin kullanmadığını uygulamaları falan silin s not yerine sadece not olan uygulamayı kullanıyorum ben kullanmadığınız uygulamalrı silin ben hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar blekotadan önce çok rom denedim ama en stabil olanı bu 2 3 saniyelik yada 5 saniyelik takılmalara takılmayın sonuçta telefonu farklı bi cihaz haline getirior o kadar kusur kadı kızındada olur 85 e yakın uygulamada ben kullanıyorum oyunlarda dahil 3,5 lık oyunu kasmadan donmadan oynuyorum var sen ordan hesap et mesela ben greenify kullanıyorum whatapp hariç tüm uygulamaları uyutuyorum
bişe aklıma geldi whatapp grubu kuralım mı blekota note romunu kullananlar olarak
Removed warning dialog box when switching on the mobile data in quick toggles
- Fixed Heads Up Notifications
- Removed rounded corners in System UI notifications
- Fixed brightness bar in SystemUI (from blue to yellow)
- More improvements in Lollipop System UI
- Fixed Brightness bar checkbox lollipop style
- Fixed volume bar color
- Added Lollipop style system buttons
- Added Lollipop like dialogs
- Fixed Lollipop turn on/off buttons
- Fixed FC in World clock add city
- Added Lollipop like SMS app
- Added Lollipop like Phone & Contacts app
- Added Lollipop lockscreen notifications for missed calls & messages
- Updated S6 like keyboard
- Updated MyFiles app
- Added Lollipop like S6 Settings
- Updated Gallery app
- Updated Clock app
- Lollipop like Clear all notification button (bigger font with capital letters)
- Fixed Ongoing notifications background
- Fixed Toolbox layout with more than 5 apps
Hocam bence de güzel fikir.whatsapp da çözüm ve ya öneri olursa ekran olarak paylaşalabilir.Forma engel durum yok bence...belkide ama beni,m şahsi fikrim dediğim gbi grubu kursak bile ben yine burdan takip ederim yani![]()