Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
120 saattir resetlemiyorum sıkıntı yok kendiside reset atmıyor zaten sıkıntı sizde anlaşılan

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
*#06# yapınca bendede unknown application diyo.

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Verdiğim ayarlarla 0 resetsiz kullanıyorum kasma donma yok ve cıhazın + hafıza kartı full

karasuvari

karasuvari

Üye
S.a arkadaşlar ben de son sürüm kullaniyorum fakat kasmaya başladı..oyunlardan atıyor.. Şu bahsettiğiniz boeffla ayarlarını mesaj atarmisiniz Allah rızası icin cok kasıyor tel.

morki05

morki05

Üye
S.a arkadaşlar ben de son sürüm kullaniyorum fakat kasmaya başladı..oyunlardan atıyor.. Şu bahsettiğiniz boeffla ayarlarını mesaj atarmisiniz Allah rızası icin cok kasıyor tel.
Konu içinde var bir kaç sayfa geride

ortak42

ortak42

Üye
Romu 1.5 aydır kullanıyorum v4.2 surumdeyim...Ve 285 saattir reset yok sıfır kasma donma :D

• Beğen
Tepkiler: morki05
uzman47

uzman47

Üye
V4.5 ten bir haber varmi ?

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
V4.2 sıkıntı yok gibi acaba dıgıturk play calışıyormu bı bakarmısın bide V4.2 link rica edecegim

canertopal

canertopal

Üye
Romu 10 gündür kullanıyorum v4.4
Gözüme Çarpan Sorunlar
+Son uygulamalar geç açılıyor (sanırsam en büyük sorun)
+Ram yönetimi sıkıntılı ana ekranı (launcher) uygulama falan açınca ramden atıp ana ekrana dönünce tekrar açıyordu boeffla'dan LMK ayarlarını yapınca düzeldi
+s not stabil değil notu seçince uygulama çöküyor
+s planlayıcı stabil değil
+saat uygulamasında dünya saati eklenmiyor uygulama çöküyor
+Yerleşik radyo uygulaması yok ama "spirit2" uygulaması yüklenebilir alternatif olarak
+soundalive stabil değil çoğu zaman çöküyor durduruldu hatası veriyor
+Ayarlar geç açılıyor ancak donanımdan kaynaklı olabilir
+statusbar lollipop gibi şeffaf olsa daha iyi olabilirdi aromada seçeneği varmı dikkat etmedim dikkat edenler bilgilendirirse sevinirim
+müzik uygulaması stabil ama grafikleri kasıyor gibi geldi
++Launcher yükleyip(nova kullanıyorum) varsayılan ana ekran uygulaması seçmeden ekranı kilitlerseniz kilit açılmayabiliyor çözümü birinin sizi araması ben öyle çözdüm

=Gözüme çarpan bunlar, sıkıntı sadece bendeyse lütfen bilgilendirin
Bunlar dışında rom gayet stabil güncellemeyle dahada stabil hale gelecektir nadirde olsa kasıyor ama 100 kusur uygulama var telefonumda normal

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve baronsavas
mertarslang

mertarslang

Üye
Görüntulu konusma icin bir fix varmi ? @burak1553

tetrapetrol

Üye
valla rom ilk kullanımda süper ama haftasını doldurmu sapıtıyor kasıyor uygulumalar geç açılıyor silip yeniden yüklediğimde eski hızına kavuşuyor nediyeyim 4.3 e geri döndüm

funny_halil

Üye
V4.2 kullanan arkadaşlar
Ben qs 4.4.2 rom kullanıyorum fazla hata almıyorum güzel herkes 4.2 çok beğenmiş geçmeli miyim sarj durumu nasıl ?
KULLANAN ARKADAŞLAR 4.2 ARTI EKSIKLERI PAYLASABILIRLER MI ????

karasuvari

karasuvari

Üye
4.4 de sorunlar var geçmeyin 4.2 daha stabil

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
karasuvari

karasuvari

Üye
Hocam v4.2 hakkında sorum var bi bakar misiniz
4.2 yi yükle kararlı sürüm. Ama yükledikten sonra boeffla kernel yüklemen şart. Ve son olarak kernelin apk'si. ilk sayfada da anlatılmış zaten. Bunları yükle hem görsellik hem performans hem batarya vs ben bayaa memnun kaldım.

funny_halil

Üye
4.2 yi yükle kararlı sürüm. Ama yükledikten sonra boeffla kernel yüklemen şart. Ve son olarak kernelin apk'si. ilk sayfada da anlatılmış zaten. Bunları yükle hem görsellik hem performans hem batarya vs ben bayaa memnun kaldım.
Hangi boeffla ayarı hocam ?

Üst Alt