Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
skystar18

skystar18

Üye
Ne zaman kurdun ve v3 ile farkı nedir . Teşekkür
Öğlen kurdum ben 4.2 den 4.4 e geçtim v3 ü bilmiyorum arama ekranı klavye bildirim yeri falan değişmiş gerçekten çok iyi bir hafta sonra ne olur bilmem ama test etmekte fayda var bu rom da kalacağım şuan :))

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve morki05

canertopal

canertopal

Üye
Sadece kilit ekranınında kasma var sebebi nedir

hhararli

hhararli

Üye
Nekadar süredir kullanıyorsun ki 1-2 hafta geçsin tam anlamadan yeni sürüm çıkıyor. Aynı sürümü hiç değiştirmeden 1-2 ay kullan bakalım?
KASMA kendini dostum ben bu rom v2 den beri kullanıyorum yeni kullanıcı değilim anlayacağın

skystar18

skystar18

Üye
Son surumdeyim 7 saat beklemede şarj hiç gitmemiş

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
nerden yüklediniz ki?
otada biley gör0nmüyor

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
v4.5 mi çıktı.
ben v4.4 teyim.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
aynen arama ekranı yeşil.
boeffla dan bakınca v4.4 diye gözüküyor.

hhararli

hhararli

Üye
4.5 çıkmadı daha ama pek bişe yok bu ser mobil veri açarken çıkan uyarıyı kapatmış sadece facebooktan öyle yazmş

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve skystar18
morki05

morki05

Üye
KASMA kendini dostum ben bu rom v2 den beri kullanıyorum yeni kullanıcı değilim anlayacağın
Ne kasacam şu forumu takip eden romu kuran kullanıcıların yüzde 90 nı bunu yaşıyor. Sende bunu yaşamayan yüzde 10 luk kısımdasın final sürüm yayınlanmadan bu böyle devam eder

skystar18

skystar18

Üye
Ne kasacam şu forumu takip eden romu kuran kullanıcıların yüzde 90 nı bunu yaşıyor. Sende bunu yaşamayan yüzde 10 luk kısımdasın final sürüm yayınlanmadan bu böyle devam eder
Şişme sorunumu

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bir romun final olması iyi olduğu anlamına gelmez blekota 4.4.2de şişme sorunu olabilir ama ben 4.4.4te böyle bir sorun yaşamamıştım ayrıca aynı romu aynı şekilde 2 s3e yüklenirse performans olarak genelde sonucu verir %90ı sorun yaşaması %10un yaşamaması diye bişey söz konusu olmaz
Düşüncelerimi yazdım yanlış anlaşılmasın

• Beğen
Tepkiler: hhararli
GreaTH

GreaTH

Üye

La 1 hafta Reset Atmadan Kullandim su romu Sisme misme Olmadi Sizde sikinti var herhalde

• Beğen
Tepkiler: revolt25
canertopal

canertopal

Üye
Yüklediğim ilk gün sorunlar yaşadım yeni yeni telefon kendine geldi şimdilik hiçbir sıkıntı yok [emoji5]

morki05

morki05

Üye
La 1 hafta Reset Atmadan Kullandim su romu Sisme misme Olmadi Sizde sikinti var herhalde
Ben de v3 devam ediyor öyle pek sıkıntı yaşamadım sadece 1. 2 sefer reset attı o kadar ... yaklaşık 40 50 rom denedim beklentilerim o kadar yüksek değil . 2 3 rom dan portlanmış rom dan , % 100 performans beklemem . Blekotanın hemen hemen bütün romlarını denedim. Romun oturması kernelin uyması vs . XDA dan da takip ediyorum. Bu işi en iyi yapanların başın da geliyor. Xda reytingleri çok yüksek bir yapımcı . Bende buna benzer çalışmalar yaptım ama kullanıma sunmadım . Bu ayrı bir uğraş gerektiriyor. Neyse tüm kullanıcılara kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bu şişme yaşayanlar telefonu dengesiz bir şekilde agir kullanan insanlar.ben böyle bir sorun yaşamadım

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

az heyecan :)

• Beğen
Tepkiler: stuxnet

Üst Alt