Reklam engellemek için goplay de uygulama var onu kullanabilirsinizBen arastirdim ama denk gelmedim reklam engelleyici varmi oyunlarda uygulamalarda cikiyor sagdan soldan
Tabi birde kartalı [emoji2] [emoji108]Sağolasın ben de senin yorumlarını takip ediyorum
Tesekkurler arkadaslarTabi birde kartalı [emoji2] [emoji108]
Saglam yokki playdaReklam engellemek için goplay de uygulama var onu kullanabilirsiniz
this HTML class. Value isSaglam yokki playda
Add block pro olması lazım internet te aratırsan bulursunSaglam yokki playda
Saglam yokki playda
Oyunlarda ve tarayicilarda reklam cikmiyorArkadaslar bu reklam engelleyici programlar ne faydasi var![]()
Adware degilmi ☺. İndirdim scan diyorum birsey cikmiyorOyunlarda ve tarayicilarda reklam cikmiyor
Adaway,markette yok,intden indirmen lazim aratipAdware degilmi ☺. İndirdim scan diyorum birsey cikmiyor
Peki bakayimAdaway,markette yok,intden indirmen lazim aratip
Romu bastan kurmana gerek yok 4.3 u yeniden flasla duzelir..Ben yukledim tus dezeninide ayarladim fakat orta tusu basinca ram ekrani gelmedi bu yuzden romu sili0 baştan yuklemek zorunda kaldim bence yapmayin derim
Boofle config 7.5 linki lazim acilll
Ben yukledim tus dezeninide ayarladim fakat orta tusu basinca ram ekrani gelmedi bu yuzden romu sili0 baştan yuklemek zorunda kaldim bence yapmayin derim
Ben yukledim tus dezeninide ayarladim fakat orta tusu basinca ram ekrani gelmedi bu yuzden romu sili0 baştan yuklemek zorunda kaldim bence yapmayin derim