Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
by.atalay

by.atalay

Üye
RADİO YOK GÖRÜNTÜLÜ ARAMA yok 4.4 iyi gibi 4.3 sıkıntı görmedim şarj sorunu vardı şimdilik iyi gibi
Gecenlerde bi arkadas burda radyo apk sını paylaşmıştı onu indirdim çalışıyor radyo isteyenler indirsin kursun sorunsuz. Blackmarttan da indirebilirsiniz radyo yazarak

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...

meyrock

meyrock

Üye
4.4 de saate tıklamada tuş kilidi kaldırıldı mı?

ekremesiroglu

Üye
bu romun antin kuntinleri ile oynama yapıp güncelleme yapasıya adam gibi ana sorunları çözüp daha stabil rom yapmak için neden uğraşmazlar anlamam. şahsen benim romda aradığım s6 görünümü değil veya daha hoş görünümlü rom değil. takılmasın saat gibi çalışsın şişmesin şarjı gün boyunu çıkarsın yeter.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
kartal2378

kartal2378

Üye
bu romun antin kuntinleri ile oynama yapıp güncelleme yapasıya adam gibi ana sorunları çözüp daha stabil rom yapmak için neden uğraşmazlar anlamam. şahsen benim romda aradığım s6 görünümü değil veya daha hoş görünümlü rom değil. takılmasın saat gibi çalışsın şişmesin şarjı gün boyunu çıkarsın yeter.
Bunlar rom derliyorlar,ellerinde baz romlar var,444 romlarin baz romu s3 kore versiyonu,442 romlarin baz romu note2 stock romdur,samsung exynos islemci kodlarini paylasmiyor,blekota gibi gelistiriciler sadece bu baz romlarin derlemesini yapiyolar,kod yazip derine inemiyolar,olay bu

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve nediyelimyani

ekremesiroglu

Üye
Bunlar rom derliyorlar,ellerinde baz romlar var,444 romlarin baz romu s3 kore versiyonu,442 romlarin baz romu note2 stock romdur,samsung exynos islemci kodlarini paylasmiyor,blekota gibi gelistiriciler sadece bu baz romlarin derlemesini yapiyolar,kod yazip derine inemiyolar,olay bu

yani çok fazla bişey bekleme diyorsun :)

kartal2378

kartal2378

Üye

yani çok fazla bişey bekleme diyorsun :)
Radio ve goruntulu konusma gibi hatalar bu yuzden duzeltilemiyor,bizim kurtulusumuz note2 ye lolipop gelmesidir

meyrock

meyrock

Üye
son bir soru v4.3 update ile çok sevdiğim renkli arama ekranı tek renk yeşil olmuştu. v4.4 te yine tek renk mi yoksa arama yapınca mor kapatınca kırmızı falan mı yapmış yine.

ferhatcee

ferhatcee

Üye
Radyo isteyen arkadaşlar..

ciwano0114

Üye
Saatin güç düğmesi yerine kullanılması özelliği çok iyi.
4.4 te de varmı bu? ?

shankss

Üye
4.4 u deneyen var mi arkadaslar.
son bir soru v4.3 update ile çok sevdiğim renkli arama ekranı tek renk yeşil olmuştu. v4.4 te yine tek renk mi yoksa arama yapınca mor kapatınca kırmızı falan mı yapmış yine.
He yaw ben de o kirmizi ve mor ozelligini sevmedim hic. 4.3 te yesil kirmizi oldu da insallah 4.4 te de devam eder

hhararli

hhararli

Üye
4.4 u deneyen var mi arkadaslar.

He yaw ben de o kirmizi ve mor ozelligini sevmedim hic. 4.3 te yesil kirmizi oldu da insallah 4.4 te de devam eder
aynen yeşil mordan güzel olmuş yani

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Benim şöyle bir sorum olacak... bu rom her güncellemede google play uygularım i yeniden tek tek tekrar kuruyorum.. bunun başka bir yolu yokmu

uzman47

uzman47

Üye
Benim şöyle bir sorum olacak... bu rom her güncellemede google play uygularım i yeniden tek tek tekrar kuruyorum.. bunun başka bir yolu yokmu
Titanium backup ile uygulamalarini yedekleyebilirsin.Nette apk dosyasini bulabilirsin.

Woleee

Üye
Beyler v4.3 lite den sonra bi güncelleme daha geldi ota üzerinden :)

Musti190738

Musti190738

Üye
bundaki lolipop ui lerini dn4 e aktarabilirmiyiz

Fatix

Üye
herhalde kimse v4.4 ü kurmadı :) cevap alamadım da.
Aşağıdaki dosyayı indirip flashlamanız yeterli, Gayet güzel çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: morki05
Musti190738

Musti190738

Üye
4.4'ü kuran arkadaşlar şarj stabilite ram durumu kasma-donma vs nasıl ?

Üst Alt