ortak42
Üye
Peki hangilerini flashlıyalım az sonra qs den dönecem ona göre hata yapmayım.S Finder,Quickconnetli system ui ve note4 photo Studio flashladiktan sonra Wi-Fi çalışmıyor bilginize
Peki hangilerini flashlıyalım az sonra qs den dönecem ona göre hata yapmayım.S Finder,Quickconnetli system ui ve note4 photo Studio flashladiktan sonra Wi-Fi çalışmıyor bilginize
Aynen bende de aynı sorun var.Ne yapmak gerekir bir çözümün var mı ?S Finder,Quickconnetli system ui ve note4 photo Studio flashladiktan sonra Wi-Fi çalışmıyor bilginize
Bulamadım [emoji17] ekran görüntüsü var mı acaba ?Ayarlar -dil ve giris-google ses ile yazmayi aktif et gorunur![]()
şimdi kuruyorum ama öyle dedikleriniz çıkmadı kurulum yaparken..uygulama seçme çıktı ama dedikleriniz yoktu içinde..S Finder,Quickconnetli system ui ve note4 photo Studio flashladiktan sonra Wi-Fi çalışmıyor bilginize
Bunlar addon update eklentileri.Romun içinde yok bunlar.Xda'da romun konusundaki bölümden indirilip flashlanıyor.Bence bu eklentileri yükleme çünkü yüklersen wifi çalışmaz.Suan benim çalışmıyor.şimdi kuruyorum ama öyle dedikleriniz çıkmadı kurulum yaparken..uygulama seçme çıktı ama dedikleriniz yoktu içinde..
şuan rom kurdum orijinal kernel ile çok iyi şuanBunlar addon update eklentileri.Romun içinde yok bunlar.Xda'da romun konusundaki bölümden indirilip flashlanıyor.Bence bu eklentileri yükleme çünkü yüklersen wifi çalışmaz.Suan benim çalışmıyor.
dediklerinizi de yapmam 
abim boeffla denemelisin kendı kerneli de neymıs ^^şuan rom kurdum orijinal kernel ile çok iyi şuandediklerinizi de yapmam
![]()
Onceki sürüm için Wifi Fix diye birşey yapılmıştı.Onu denesek olur mu ?bunun wifi fix i falan yokmu bune arkadaş ya
olabilir denemek lazımOnceki sürüm için Wifi Fix diye birşey yapılmıştı.Onu denesek olur mu ?
Şuan sorun yok abeyyabim boeffla denemelisin kendı kerneli de neymıs ^^
ama blofflada indirdim olursa flaslarim
bide klavyeyi işaretli yaptim nasil degistirebilirim?Dikkat ettimde her romun acıgını arıyorsun kardeşim ya kullan işte niye acık arıyonS Finder,Quickconnetli system ui ve note4 photo Studio flashladiktan sonra Wi-Fi çalışmıyor bilginize

Dikkat ettimde her romun acıgını arıyorsun kardeşim ya kullan işte niye acık arıyon![]()
Internetten wifi fix 4.4.2 diye bulup flaşladım yine olmadı.Ağa bağlan diyorum direkt kaydedildi yazısı geliyor ama bağlanmıyor.Ne yapabilirim ?Google'a yaz 4.4.2 wifi fix dosyası diye indir flasla düzelir wifi aynı sorun bendede olmuştu düzeldi bilginize
Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Kimsenin bilgisi yokmu arkadaslarArkadaslar sol menu tusu task manager aciyor,eski duzen menu islevi olmasi icin ne yapmam lazim
Bidaha kur romu ve Orta tusa basinca son uygulamalarin gelmesini istiyorsan note 4 layout u isaretleme. Ayrica klavyede harflerin ustunde noktalama isratleri gozukmesin istiyorsan da no additional kismini da isaretle..Kimsenin bilgisi yokmu arkadaslar
buyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş bende yükledim ama bende öyle şeyler yazmıyordu direk yükledim bide romda galeri yok nasıl ekleyecezBidaha kur romu ve Orta tusa basinca son uygulamalarin gelmesini istiyorsan note 4 layout u isaretleme. Ayrica klavyede harflerin ustunde noktalama isratleri gozukmesin istiyorsan da no additional kismini da isaretle..
Ben bu arkadaşın dediğini yaptım bende sorun yok sende öyle yap o uygulamaları seçtikten sonra bi yer geliyor orda bu not 4 layout var onu işaretleme.