Bilemiyorum4.3 romda da olurmu bu klavye
çok sağol kardeşimDostum az daha sabirli ol note 2 ye lolipop 5.0.1 onaylandi en gec mayis sonu gelecekmis rom portlandigi zaman 3g arama, radyo ve tum sensorler calisacaktir...

varRomu kuran arkadaşlara tekrar sorayım. Hesap makinesi var mı?
Daha önce verilmişmiydi bilmiyorum ama bu linkteki Fm Radyo apk'sını indirip direk kurun gayet güzel çalışıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sürüme Göre Boeffla Kernelin Hangisini Kullanmam Gerekiyor Yeniyim deArkadaşlar kurdum kullanıyorum 5-6 saattir. İlk izlenim gayet başarılı telefon gayet akıcı oldu. Romun orijinal kerneli ram konusunda ve performans açısından sıkıntılı boeffla kernel kurup swap ayarlarını da yapınca çok daha iyi oldu. Görsel açıdan ben çok çok beğendim yani kısacası gözüm kapalı bu romu herkese tavsiye ederim![]()

Formda aratırsan hemen çıkıyor ordan yapabilirsinizArkadaşlar rom için boeffla ayarlarını paylaşır mısınız
Dün kurdum şimdilik sıkıntı yok gayet güzel tavsiye ederim. Tabi boefla 7.4 ile kullanıyorumArkadaşlar qs romdaydım 4.4.2 ama kasmaya başladı acayip telefon aceye döndü..bu note 4 romuna geçeyim mi?qs kitkattan iyi mi?
Arkadaşlar bu radyoyu indirdim fakat cizirtidan başka bişey yok nasıl ayarlarim indirip kullanan var mı bunu?Daha önce verilmişmiydi bilmiyorum ama bu linkteki Fm Radyo apk'sını indirip direk kurun gayet güzel çalışıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız