Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
skystar18

skystar18

Üye
Yeni ayarlar verildimi acaba?

helppo

helppo

Üye
Dostum az daha sabirli ol note 2 ye lolipop 5.0.1 onaylandi en gec mayis sonu gelecekmis rom portlandigi zaman 3g arama, radyo ve tum sensorler calisacaktir...
çok sağol kardeşim:)

mhmzergn

mhmzergn

Üye
kurulumu yapıyorum ama dosyalarım cıkmıyor neyi eksik yapıyorum dosya yoneticisi yani

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
yeni ayarlari yapin vericemm.

ferhatcee

ferhatcee

Üye
Daha önce verilmişmiydi bilmiyorum ama bu linkteki Fm Radyo apk'sını indirip direk kurun gayet güzel çalışıyor.

Furbey40

Furbey40

Üye
Romu kuran arkadaşlara tekrar sorayım. Hesap makinesi var mı?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
yav kardeşim var hepsi aromada var seçin yükleyin

hhararli

hhararli

Üye
Romu kuran arkadaşlara tekrar sorayım. Hesap makinesi var mı?
var
romu dün sabah sekizde kurdum boeffla karnel 7.6 ile kullanıyorum bence gayet iyi olmuş net açıkken en fazla 640 ram aldım net kapalıyken 450 ye kadar indi değişik olmuş güzelk yanı benim tek gözüme batan arama ekranındaki rewnkler mor renk olmamış başka bişe de olabilirdi belki bilemiyorum gayet hızlı ve akıcı olmuş şarj süresi ile ilgili bişe diyemem rom tamamen oturmadan knuşmak erken olur ama şimdilik güzel yani tavsişye ederim ki ben bu romu v2 iken yükledim halan kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve mesut0114
by.atalay

by.atalay

Üye
Daha önce verilmişmiydi bilmiyorum ama bu linkteki Fm Radyo apk'sını indirip direk kurun gayet güzel çalışıyor.

Kardeş bu radyo kulaklık olmadan çalışması güzel fakat full cızırtı bunu fm e nasıl gecircez yardımcı olur musun yada bilen bi arkadaş varsa o yardımcı olsun.

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...

samet236

samet236

Üye
Arkadaşlar kurdum kullanıyorum 5-6 saattir. İlk izlenim gayet başarılı telefon gayet akıcı oldu. Romun orijinal kerneli ram konusunda ve performans açısından sıkıntılı boeffla kernel kurup swap ayarlarını da yapınca çok daha iyi oldu. Görsel açıdan ben çok çok beğendim yani kısacası gözüm kapalı bu romu herkese tavsiye ederim:)
Bu sürüme Göre Boeffla Kernelin Hangisini Kullanmam Gerekiyor Yeniyim de :)
Bu arada dün akşam gelen güncellemeyi temiz kurulum yapmadan yükledim. Çok akıcı ve güzel olmuş, daha elit gözüküyor telefon :)
Dipnot: Askerim arada böyle telefona güzellikler yapıyorum boeffla beni sıkıntıya sokmaz di mi ?

Burada Onbaşı Yazıyor Fakat ben Çavuşum :P

• Beğen
Tepkiler: skystar18

Serhat1009

Üye
Arkadaşlar rom için boeffla ayarlarını paylaşır mısınız

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar qs romdaydım 4.4.2 ama kasmaya başladı acayip telefon aceye döndü..bu note 4 romuna geçeyim mi?qs kitkattan iyi mi?

morki05

morki05

Üye
Arkadaşlar qs romdaydım 4.4.2 ama kasmaya başladı acayip telefon aceye döndü..bu note 4 romuna geçeyim mi?qs kitkattan iyi mi?
Dün kurdum şimdilik sıkıntı yok gayet güzel tavsiye ederim. Tabi boefla 7.4 ile kullanıyorum

shankss

Üye
Arkadaslar boeffla kernel 7.5i kullaniyorm simdi.. boeffla config ayarlarini yapmam lazim mi.. sanki sarj cabuk bitiyor..

morki05

morki05

Üye
Yapman gerekiyor

by.atalay

by.atalay

Üye
Benim görüşüm kendi karneliyle şarjı da performansi da yeterli boeffla karnel hiz yönünden iyi ama su gibi içiyor şarjı

by.atalay

by.atalay

Üye
Arkadaşlar bu radyoyu indirdim fakat cizirtidan başka bişey yok nasıl ayarlarim indirip kullanan var mı bunu?

shankss

Üye
morki05 peki nasil yapacam config ayarlarini.. aziz hocanin paylastigi ayarlar 4.2 icin de olur mu acaba

Üst Alt