Yok ben o kadar ilerlemedim elimden bu kadarı geliyor@burak1553
ilgin için teşekkürler.
senin yaptığın iyileştirmenin özelliği v4.1 gibi yapabilir misin?
malumun v4.1.1 de çok bi özellik gelmedi.
senin romu böyle yapabilirsen süper olur![]()

farklı bi imei atmalı veya attırmalısın şuan kullandığın imei başkası tarafından kullanıldığı için kapatılmış bu nedenle kullandığın imeiyi değiştirmelisin fakat bunu yaparken yeni alacağın imei internete bağlanabilen bi telefonun olmasına dikkat etmelisintelefonum orjinal kaçak romu yükledikten sonra mesaj geldi imei klon iki ay içinde telefonunuz kapanacaktır diye o iki ay içinde modem ve kernel dosyalarını flashlayarak kullandım dün (yaklaşık iki ay sonra) aniden sebeke gitti mobil ağa erişilemiyor diyor tekrar bu romu yükledim bu sefer imei null dedi modem ve kernel dosyalarını flashlayınca imei geldi ama şebeke gelmedi şu anda telefonun kasasındaki imei ile telefondaki imei aynı ama şebeke yok lütfen yardım edin ne yapmalıyım
Telefonunuz başka ülkeden getirlmiş ve imei atılmamış bu yüzden kapanmış romla alaksı yoktelefonum orjinal kaçak romu yükledikten sonra mesaj geldi imei klon iki ay içinde telefonunuz kapanacaktır diye o iki ay içinde modem ve kernel dosyalarını flashlayarak kullandım dün (yaklaşık iki ay sonra) aniden sebeke gitti mobil ağa erişilemiyor diyor tekrar bu romu yükledim bu sefer imei null dedi modem ve kernel dosyalarını flashlayınca imei geldi ama şebeke gelmedi şu anda telefonun kasasındaki imei ile telefondaki imei aynı ama şebeke yok lütfen yardım edin ne yapmalıyım
Kernel ayarları forumda var ayrıca yanlış bilgi vermeyelim eski bir tip telefonun imeisi atılsada olur imei sadece şebekeye bağlanmak için gereklidir internet wifi özelliklerini etkilemezşu kernelin uygulamasındaki ayarları nasıl yapcaz açıklayan bi video var mı ? şimdiden
farklı bi imei atmalı veya attırmalısın şuan kullandığın imei başkası tarafından kullanıldığı için kapatılmış bu nedenle kullandığın imeiyi değiştirmelisin fakat bunu yaparken yeni alacağın imei internete bağlanabilen bi telefonun olmasına dikkat etmelisin
şu kernelin uygulamasındaki ayarları nasıl yapcaz açıklayan bi video var mı ? şimdiden
farklı bi imei atmalı veya attırmalısın şuan kullandığın imei başkası tarafından kullanıldığı için kapatılmış bu nedenle kullandığın imeiyi değiştirmelisin fakat bunu yaparken yeni alacağın imei internete bağlanabilen bi telefonun olmasına dikkat etmelisin
kardeşim o nasıl olcak 3310 internet desteklemiyen bi telefon en fazla 1 ay bilemedin 2 ay sonra kapanır o telefon yine internet desteği olan bi telefonunkini atmalısınTelefonunuz başka ülkeden getirlmiş ve imei atılmamış bu yüzden kapanmış romla alaksı yok
Eski 3310 gibi bir telefonun imeisini attırsanız düzelir
link atar mısın sana zahmet olmazsaKernel ayarları forumda var ayrıca yanlış bilgi vermeyelim eski bir tip telefonun imeisi atılsada olur imei sadece şebekeye bağlanmak için gereklidir internet wifi özelliklerini etkilemez

Benim s3 te eski bir telefonun imeisi var gayet iyi internete giriyor bu konuda bilginiz yoksa yorum yapmazsanız daha iyi olurkardeşim o nasıl olcak 3310 internet desteklemiyen bi telefon en fazla 1 ay bilemedin 2 ay sonra kapanır o telefon yine internet desteği olan bi telefonunkini atmalısın
Benim s3 te eski bir telefonun imeisi var gayet iyi internete giriyor bu konuda bilginiz yoksa yorum yapmazsanız daha iyi olurkardeşim o nasıl olcak 3310 internet desteklemiyen bi telefon en fazla 1 ay bilemedin 2 ay sonra kapanır o telefon yine internet desteği olan bi telefonunkini atmalısın
bende de aynıBenim s3 te eski bir telefonun imeisi var gayet iyi internete giriyor bu konuda bilginiz yoksa yorum yapmazsanız daha iyi olur
Forumda aratın boeffla kernel ayarları diye bulursunuzbende de aynı
Benim imei hiç gitmedi bu işten pek anlamıyorum anlayan varsa onlara sorabilirsinilk aldıgımda telefonda büyük bi ihtimalle başka imei vardi rom atınca efs ayarları gtti peki ben imeini kendim değiştirebilirmiyim telefoncular 50tldn aşagı yapmazlar malum bende ögrenciyim
Tmm kardeşim bende gördümbugün test edilecekmiş heraldeYakında yeni güncelleme geliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız