Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

Serhat1009

Üye
aynı sorunu bende yaşadım ve görüntülü arama desteği yok bu romda, ondan değiştirmeye karar verdim...
Görüntülü görüşme için 4.3 veya 4.2 yuklemen gerek benim için çok önemli değil istediğim bu bahsettiğim hatalardan kurtulmak. Yani bir çok romda alıyorum bu sorunlari sinir bozucu bir hal almaya başladı.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü görüşme için 4.3 veya 4.2 yuklemen gerek benim için çok önemli değil istediğim bu bahsettiğim hatalardan kurtulmak. Yani bir çok romda alıyorum bu sorunlari sinir bozucu bir hal almaya başladı.
Qs rom kullan 4.4.2 görüntülü görüşme çalışıyor

tetrapetrol

Üye
stabilin üzerinde mesajda kasma yok
şarjı çok iyi ama pilden pile değişir elbetteki ben günde 45 dk aspalth oynuyorum şarj 35 de kalıyor

Serhat1009

Üye
Temiz kurulum yaptığın halde beğenmediysen başka rom yükleyebilirsin mesela 4.4.2 qs rom daha hızlı bu roma göre
Romu begendim gorsel acidan sarjida iyi begenmedigimi soylemiyorum. Sorunum internet durduruldu hatasi klavyenin bazi durumlarda gec gelmesi uygulamadan cikis yaptiktan sonra ana ekran bos kaliyor bir kac saniye sonra yerine geliyor. Bunlara cozum ariyorum kardeşim

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Romu begendim gorsel acidan sarjida iyi begenmedigimi soylemiyorum. Sorunum internet durduruldu hatasi klavyenin bazi durumlarda gec gelmesi uygulamadan cikis yaptiktan sonra ana ekran bos kaliyor bir kac saniye sonra yerine geliyor. Bunlara cozum ariyorum bir cok romda yasadim qs 4.4.2 kullandim fakat s5 romlarini
Ram 1 gb touchwiz çok ram yiyen bir arayüz yetmiyor samsunga romla alkalı değil bazı şeyler

tetrapetrol

Üye
4.1.1 de hiç yenilik yok 4.1 in aynısı wipe olmadan hata verebiliyor bence v5 beklemekte yarar var

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
günde 3 defa sarja takarsin artık :)

sudanbilisim

sudanbilisim

Üye
:tşk: şimdiye kadar en uzun süreli kullandıgım rom

• Beğen
Tepkiler: mesut0114 ve burak1553
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar, s3 telefona note romu atıyorsunuz. elbette donanım kaynaklı sorunlar olacak. orjinali kadar sürat ve stabillik beklemeyelim lütfen :)
sonuçta custom değil, portlanmış bir rom ;)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet, onurcngzhn34, hhararli ve 3 diğerleri
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bence kur 4.1 4.1.1 den daha stabil su anda benim cihaz ucuyor
Psikolojik olabilir seninki yenilik olarak stabillik arttıracak bir şey yok ;)
@KubilayBzk @nediyelimyani @sudanbilisim @mesut0114 @Tyrann isterseniz samsunglar için android 5 arama ekranı,rehberi ve çağrı ekranı var bu romu derledim sizin için upload edebilirim

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
Tyrann

Tyrann

Üye
@burak1553 teşekkürler, birkaç sayfa önce paylaştığın Lollipop arama ekranı ve rehberi telefona yükledim.Güzel olmuş, note 3'ün arama ve rehberinin aynısı olmuş.Ama birşey farkettim arama ekranında numerik tuş takımına basarken dokunma efekti olmuyor.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
@burak1553 teşekkürler, birkaç sayfa önce paylaştığın Lollipop arama ekranı ve rehberi telefona yükledim.Güzel olmuş, note 3'ün arama ve rehberinin aynısı olmuş.Ama birşey farkettim arama ekranında numerik tuş takımına basarken dokunma efekti olmuyor.
Eee bir lollipop olmuyor sonuçta :)

• Beğen
Tepkiler: Tyrann
Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
rom için teşekkürler bence blekota s5 serisinden iyi daha beyaz tonlamalı bi teması var ve bu bence daha hoş olmuş :D

Üst Alt