Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
blekota 4.4.4 note 4 rom yukledım kameraya bağlanılamıyor hatası verıyor arkadaşlar ne yapmam gerekıyor yardım edermisiniz
Strock rom yükle resim çek sonra boeffla kernel yükle

1zm1tl1

Üye
romu baştan tekrar kurdum kernel yüklemeden telefonu acıp resim çekip sonramı kernel yükliyim

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
S3ü dün anlatmıştım yapmyı denenim oldu

romu baştan tekrar kurdum kernel yüklemeden telefonu acıp resim çekip sonramı kernel yükliyim
Rom kurunca kamera çalışıyorsa boeffla yüklemesen de olur

1zm1tl1

Üye
SORUN ÇÖZÜLDÜ ROM YUKLERKEN SIRALAMA VARMIŞ İLK ROMU YUKLEYIN TELEFONU ACIN RESIM CEKIN SORA KAPAYIN CWMDEN KERNELİ YÜKLEYİN . ROMU İLK YUKLEDIGIMDE ŞEBEKEDE GİTTİ AMA MODEM YUKLEYİP GERİ GETİRDİM SORA KERNEL YÜKLEDİM

GreaTH

GreaTH

Üye
Hocam Romda hotspot sheild vpn , Open vpn gibileri Acinca Sistem kapatiyor Neden

onurgsli

onurgsli

Üye
Bilmiyorum otamatik uyutma filan varsa ondan olabilir
usta özelden yazdımda cevap vermedin; acaba şebeke sorununu nasıl çözerim. Yazdıklarını anlayamadım.

EDİT: Usta şebeke sorununu çözdüm de wifi sorunu var girmiyor ve çok az çekiyor nasıl hallederim ?

Son düzenleme:
uzman47

uzman47

Üye
usta özelden yazdımda cevap vermedin; acaba şebeke sorununu nasıl çözerim. Yazdıklarını anlayamadım.

EDİT: Usta şebeke sorununu çözdüm de wifi sorunu var girmiyor ve çok az çekiyor nasıl hallederim ?
Konunun ilk sayfasindaki kernel ve modem dosyasini cwm den flashla duzelmesi lazim.

onurgsli

onurgsli

Üye
Konunun ilk sayfasindaki kernel ve modem dosyasini cwm den flashla duzelmesi lazim.
şebeke sorunu halloldu da wifi bağlanmıyor şifreyi giriyorum kaydedildi diyor bağlanmıyor ?

uzman47

uzman47

Üye
Birkac sayfa geride wifi fix dosyasi olacakti onu flashla duzelir

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
şebeke sorunu halloldu da wifi bağlanmıyor şifreyi giriyorum kaydedildi diyor bağlanmıyor ?

Son düzenleme:
onurgsli

onurgsli

Üye
Birkac sayfa geride wifi fix dosyasi olacakti onu flashla duzelir
Usta Allah razı olsun, pc'm yavaş ondan sayfaları tek tek dolaşamadım. Bu sorunu ana başlığa koyulursa iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
kartal2378

kartal2378

Üye
Goruntulu gorusme yapiliyormu,duzelmismi arkadaslar

Serhat1009

Üye
Arkadaşlar telefonumda V4.1 yüklü. V4.1.1 yuklerken uygulamalar silinmeden nasıl yukleyebilirim sıfırdan kurulum yapmak istemiyorum.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumda V4.1 yüklü. V4.1.1 yuklerken uygulamalar silinmeden nasıl yukleyebilirim sıfırdan kurulum yapmak istemiyorum.
Çok fazla yenilik yok hatta neredeyse hiçyenilik yok temiz kurulum yapmayacaksan kurma v5i bekle derim ben

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

hamit07_1

Üye
arkadaşlar ben final 4.4.2 de kullanıyordum bunu yukledim ama sarj acayıp hızlı bitiyor yüklemem gereken bişeymi var acaba arka planlar hep beyaz ekran çok yakıyor diye düşündüm ama androit sistem ekranın iki katı harcamış

Serhat1009

Üye
Çok fazla yenilik yok hatta neredeyse hiçyenilik yok temiz kurulum yapmayacaksan kurma v5i bekle derim ben
Bisey daha soracağım telefonu aldigimdan beri bir çok rom denedim. İnternet durduruldu hatası alıyorum hatta uygulamalardan çıktıktan sonra ana ekran biraz gecikme ile gözüküyor. Hafizayi kökten temizleyip rom kuruyorum yinede bu sorunları yaşıyorum bir çözümü var mı

onurgsli

onurgsli

Üye
Bisey daha soracağım telefonu aldigimdan beri bir çok rom denedim. İnternet durduruldu hatası alıyorum hatta uygulamalardan çıktıktan sonra ana ekran biraz gecikme ile gözüküyor. Hafizayi kökten temizleyip rom kuruyorum yinede bu sorunları yaşıyorum bir çözümü var mı
aynı sorunu bende yaşadım ve görüntülü arama desteği yok bu romda, ondan değiştirmeye karar verdim...

Üst Alt