burak1553
Üye
V4.1 çıkmadı philz touchı clokwork üzerine kurabilirsinSon çıkan versiyon nedir, v4.1 cıktı mı acaba ? Bir de Clokwork Recovery'nin üstüne Philz Touch yukleyebilir miyim ?
V4.1 çıkmadı philz touchı clokwork üzerine kurabilirsinSon çıkan versiyon nedir, v4.1 cıktı mı acaba ? Bir de Clokwork Recovery'nin üstüne Philz Touch yukleyebilir miyim ?
mobil veri için bi çözüm yok diğeri için ise temazsız cevaplama özelliği yüklemiş roma titanium bacup kur aircall olmaşı lazım uygulamanın adı onu bul sil sorun ortadan kalkarArkadaşların sıkça sorduğu bir soru var, bir çözüm önerisi sunan olmadı.
Soru: "Mobil veriyi her açtığımda uyari yazisi çıkıyo onu nasıl kapatıcaz"
İkincisi benim yaşadığım bir problem var, başka yaşayan var mı bilmiyorum. Son versiyonu yükledikten sonra yaşadığım bir problem. Telefon cebimdeyken arama geldiğinde kendiliğinden açılması. Nasıl engellerim?
Bunlara yardımcı olur iseniz sevinirim.
bide s6 romu yapmak için note2 ye lollipopun gelmesini bekliyormuşmobil veri için bi çözüm yok diğeri için ise temazsız cevaplama özelliği yüklemiş roma titanium bacup kur aircall olmaşı lazım uygulamanın adı onu bul sil sorun ortadan kalkar
beyler blekota reyizden yenimesaj var anladığım kadarıyla v4.1 bir kaç gün içinde gelecek ayrıca romu geliştirmesi için bağış yapılmasını istiyorbide s6 romu yapmak için note2 ye lollipopun gelmesini bekliyormuş
kaynak var mı icerik ne{otaid" : "blekota-note4-lite-rom" ,
"otaver" : "4.1" ,
"otatime" : "20150327-0300"
}
yarın geliyor![]()
Arkadaşların sıkça sorduğu bir soru var, bir çözüm önerisi sunan olmadı.
Soru: "Mobil veriyi her açtığımda uyari yazisi çıkıyo onu nasıl kapatıcaz"
İkincisi benim yaşadığım bir problem var, başka yaşayan var mı bilmiyorum. Son versiyonu yükledikten sonra yaşadığım bir problem. Telefon cebimdeyken arama geldiğinde kendiliğinden açılması. Nasıl engellerim?
Bunlara yardımcı olur iseniz sevinirim.

evet 4.1 yayınlandıOtadan v4.1 güncellemesi gelmiş bir kontrol edin
sizde gözünüze çarpan değişiklikleri yazarsanız herkese yardımcı olmuş oluruzFarklılıkları ekran görüntüsü olarak atarsan yükleyenler için bilgi olur hemde konuya ekleyeyimyükledim gözle görülür aşırı bi değişiklik yok bildirim paneli değişmiş gibi ayarlar menüsüne bişeler eklemiş ufak tefek bildirim panelinde memory diye bişe var sanırım ram temizleme bide ayarlara auto stars var onu anlamadım sanırım açıldığında uygulamaları otomatik başlat gibi bişe ben öyle yorumladım mesajlarda durduruldu hatası alıyordum o düzelmiş internete bağlandığınızda intrnet hızı eklemiş 3 tane tema eklemiş temel tema s6 ve lollipop başkada gözle görülür bişe göremedim 15 dakika önce yüklediğim iiçn şarj konusunda bişe diyemiyorum ama sanki biraz hızlanmıi gibi geldi bana arkadaşlar bu güncellemeden bişe beklemeyin ara güncelleme olduğu içn yani gözle görülür değişiklik ollmaz bu tarz güncellemelerde ama v5 de daha değişik şeylerle karşılaşabiliriz şmdilik bu kadar bendensizde gözünüze çarpan değişiklikleri yazarsanız herkese yardımcı olmuş oluruz
Sende bu roma geçtin galibaevet 4.1 yayınlandı

xda da blekotanın sayfasında 5*4 linki var değiştirebilirsin4.1 ramm kullanımı azalmıs durumda guncelleme ile ikonlar kucukmus memory yani ram temizleme yan tuş paneli eklenmiş cihaz daha hızlı gibi geldi bana acılış sesi değişmis temalar ozelliği eklenmiş şimdilik bunlar yeni menude ikonlar 5x5 lik olmus bıraz kucuk be![]()
atarım öğleden sonraFarklılıkları ekran görüntüsü olarak atarsan yükleyenler için bilgi olur hemde konuya ekleyeyim
Sende bu roma geçtin galiba![]()
bide network restriction var tam olarak nasıl çalışıyor ağ kısıtlaması ama ne şekilde kısıtlıyor acabaRoot derken cihazin zaten rotlu degilmi ?Bu roma nasıl root çekeceğiz ? Aradım ama bulamadım.
hayır gitmiyecekRootlu ama romu yükledikten sonra root gitmeyecek mi ?