Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Son çıkan versiyon nedir, v4.1 cıktı mı acaba ? Bir de Clokwork Recovery'nin üstüne Philz Touch yukleyebilir miyim ?
V4.1 çıkmadı philz touchı clokwork üzerine kurabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Tyrann

ceyhande

ceyhande

Üye
Arkadaşların sıkça sorduğu bir soru var, bir çözüm önerisi sunan olmadı.

Soru: "Mobil veriyi her açtığımda uyari yazisi çıkıyo onu nasıl kapatıcaz"

İkincisi benim yaşadığım bir problem var, başka yaşayan var mı bilmiyorum. Son versiyonu yükledikten sonra yaşadığım bir problem. Telefon cebimdeyken arama geldiğinde kendiliğinden açılması. Nasıl engellerim?

Bunlara yardımcı olur iseniz sevinirim.

hhararli

hhararli

Üye

İkincisi benim yaşadığım bir problem var, başka yaşayan var mı bilmiyorum. Son versiyonu yükledikten sonra yaşadığım bir problem. Telefon cebimdeyken arama geldiğinde kendiliğinden açılması. Nasıl engellerim?

mobil veri için bi çözüm yok diğeri için ise temazsız cevaplama özelliği yüklemiş roma titanium bacup kur aircall olmaşı lazım uygulamanın adı onu bul sil sorun ortadan kalkar
beyler blekota reyizden yenimesaj var anladığım kadarıyla v4.1 bir kaç gün içinde gelecek ayrıca romu geliştirmesi için bağış yapılmasını istiyor :D bide s6 romu yapmak için note2 ye lollipopun gelmesini bekliyormuş

• Beğen
Tepkiler: ceyhande ve nediyelimyani
ceyhande

ceyhande

Üye
mobil veri için bi çözüm yok diğeri için ise temazsız cevaplama özelliği yüklemiş roma titanium bacup kur aircall olmaşı lazım uygulamanın adı onu bul sil sorun ortadan kalkar
beyler blekota reyizden yenimesaj var anladığım kadarıyla v4.1 bir kaç gün içinde gelecek ayrıca romu geliştirmesi için bağış yapılmasını istiyor :D bide s6 romu yapmak için note2 ye lollipopun gelmesini bekliyormuş

:thumbup::thumbup::thumbup:teşekkür ederim arkadaşım :thumbup::thumbup::thumbup:

• Beğen
Tepkiler: hhararli
mhmzergn

mhmzergn

Üye
Arkadaslar bana bi yardimci olsaniz olur mu mesajlarda acilir pencere bildirimini acinca mesajlar durduruldu diyor bu bir birde ana ekrana alarm widgeti koyunca ekran gecislerinde touchwiz donuyor ve durduruldu hatasi veriyor sebep nedir cozum var midir

Mementovivere

Üye
{otaid" : "blekota-note4-lite-rom" ,
"otaver" : "4.1" ,
"otatime" : "20150327-0300"
}
yarın geliyor:)

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
mhmzergn

mhmzergn

Üye
{otaid" : "blekota-note4-lite-rom" ,
"otaver" : "4.1" ,
"otatime" : "20150327-0300"
}
yarın geliyor:)
kaynak var mı icerik ne

widgetlerde aircall var onu ana ekrana ekle acık oldugunu gorursun ordan kapat sorun kalmaz :)

• Beğen
Tepkiler: ceyhande
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Otadan v4.1 güncellemesi gelmiş bir kontrol edin

hhararli

hhararli

Üye
yükledim gözle görülür aşırı bi değişiklik yok bildirim paneli değişmiş gibi ayarlar menüsüne bişeler eklemiş ufak tefek bildirim panelinde memory diye bişe var sanırım ram temizleme bide ayarlara auto stars var onu anlamadım sanırım açıldığında uygulamaları otomatik başlat gibi bişe ben öyle yorumladım mesajlarda durduruldu hatası alıyordum o düzelmiş internete bağlandığınızda intrnet hızı eklemiş 3 tane tema eklemiş temel tema s6 ve lollipop başkada gözle görülür bişe göremedim 15 dakika önce yüklediğim iiçn şarj konusunda bişe diyemiyorum ama sanki biraz hızlanmıi gibi geldi bana arkadaşlar bu güncellemeden bişe beklemeyin ara güncelleme olduğu içn yani gözle görülür değişiklik ollmaz bu tarz güncellemelerde ama v5 de daha değişik şeylerle karşılaşabiliriz şmdilik bu kadar benden :D sizde gözünüze çarpan değişiklikleri yazarsanız herkese yardımcı olmuş oluruz

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
yükledim gözle görülür aşırı bi değişiklik yok bildirim paneli değişmiş gibi ayarlar menüsüne bişeler eklemiş ufak tefek bildirim panelinde memory diye bişe var sanırım ram temizleme bide ayarlara auto stars var onu anlamadım sanırım açıldığında uygulamaları otomatik başlat gibi bişe ben öyle yorumladım mesajlarda durduruldu hatası alıyordum o düzelmiş internete bağlandığınızda intrnet hızı eklemiş 3 tane tema eklemiş temel tema s6 ve lollipop başkada gözle görülür bişe göremedim 15 dakika önce yüklediğim iiçn şarj konusunda bişe diyemiyorum ama sanki biraz hızlanmıi gibi geldi bana arkadaşlar bu güncellemeden bişe beklemeyin ara güncelleme olduğu içn yani gözle görülür değişiklik ollmaz bu tarz güncellemelerde ama v5 de daha değişik şeylerle karşılaşabiliriz şmdilik bu kadar benden :D sizde gözünüze çarpan değişiklikleri yazarsanız herkese yardımcı olmuş oluruz
Farklılıkları ekran görüntüsü olarak atarsan yükleyenler için bilgi olur hemde konuya ekleyeyim ;)
evet 4.1 yayınlandı
Sende bu roma geçtin galiba :)

• Beğen
Tepkiler: hhararli
KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
4.1 ramm kullanımı azalmıs durumda guncelleme ile ikonlar kucukmus memory yani ram temizleme yan tuş paneli eklenmiş cihaz daha hızlı gibi geldi bana acılış sesi değişmis temalar ozelliği eklenmiş şimdilik bunlar yeni menude ikonlar 5x5 lik olmus bıraz kucuk be :D

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
hhararli

hhararli

Üye
4.1 ramm kullanımı azalmıs durumda guncelleme ile ikonlar kucukmus memory yani ram temizleme yan tuş paneli eklenmiş cihaz daha hızlı gibi geldi bana acılış sesi değişmis temalar ozelliği eklenmiş şimdilik bunlar yeni menude ikonlar 5x5 lik olmus bıraz kucuk be :D
xda da blekotanın sayfasında 5*4 linki var değiştirebilirsin
Farklılıkları ekran görüntüsü olarak atarsan yükleyenler için bilgi olur hemde konuya ekleyeyim ;)

Sende bu roma geçtin galiba :)
atarım öğleden sonra :D bide network restriction var tam olarak nasıl çalışıyor ağ kısıtlaması ama ne şekilde kısıtlıyor acaba
ha bide kamera sesleri değişmiş

Fatix

Üye
Tema ayarlarını bulamadım gençler.

ciwano0114

Üye
Iyi güzel olmuş ama ram konusunda Qs final hepsinden iyi. . .
QS ye devam :)

fuatkrts

Üye
bu romdan çok memnundum ama bende şarj çok gidiyor bu romda.. Qs romda şarj çok çok iyi gidiyo..4.1 de şarj durumu inş. düzelmiştir deneyen arkadaşlar görüşleri iyi yönde olursa tkrar bu roma dönebilirim :)

Tyrann

Tyrann

Üye
Bu roma nasıl root çekeceğiz ? Aradım ama bulamadım.

Tyrann

Tyrann

Üye
Rootlu ama romu yükledikten sonra root gitmeyecek mi ?

Üst Alt