Kernel bu şarjin felanda anasini ağlatiyo o dediğin kernel iyiyse onu yukleyim önerir misin yada daha iyisi varmi bu program ne ise yariyo uygulamalari kaldirdimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan 2.1.70 olanı indirip kur.
ayarlar da önceki sayfalarda mevcut.
NOT: telefonunda boeffla kernel varsa bu programı kullanabilirsin.
Tar gz mk yoksa zip mi indircemdurduruldu hatası alman, temiz kurulum yapmadığın için oluyor büyük ihtimal.
telefonunda boeffla kernel yok,
aşağıdaki linkten 7.5 yazan yerdekini indir, flashla. sonra az önce dediğim boeffla config den ayar yap.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cwm var neyse alalim hatayi sorun yok da3.1 den v4 wipe yapmadan geçtiysen olmaz, hata alır durursun.
eğer telinde cwm kurulu ise zip olanı indir, flashla.
cwm yoksa ilk mesajda![]()

Recoverye girmek icin rasgr kullaniyorum ama gitmiyo şimdi allah alla recovery nasil gircez bundakerneli yükle, sonrada config den ayarları yap![]()
cwm için diyorsan,
power tuşuna basınca menü geliyor ya, orada recovery diye var. ona bas, recovery moda geçer![]()
Rom managerle actim neyse yukledim kerneli uygulamayi actim kendisi varsayilanda zaten brnim bisey yaomama gerek var mi oynamiyorum hic bir seyletmm işte, yeniden başlat a bas, altta recovery var, ona bas, recovery moda geçer.
orda install from sd cart yazar. ordan kerneli flashla.
Kac sayfa geride bulamadimkerneli yüklediysen boeffla config den, önceki sayfalarda bahsedilen ayarları yap.

Sağolasin dostum yaptim deneyelim bakalim ama bi performans var sankivalla boeffla ayar diye konu içinde aratırsan çıkar![]()