Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
sat s3 al

sat s3 al

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videodaki note 4 gibi bizim cihazlar olamaz değilmi ??

• Beğen
Tepkiler: Lumia1520

ciwano0114

Üye
cyanogenmod benzeri romlarda kullanilan ram kac oluyor?
ressurraction falan

Furbey40

Furbey40

Üye
Bu arada Blekota v4 romu 2 kez yükledi. İlk yüklediğinde bazı hatalar vardı, onları düzeltip yine aynı şekilde v4 olarak 07.03.2015 tarihinde tekrar yükledi. İlk çıktığında yükleyen arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum. Ben v4 ilk çıktığında romu yüklemiştim. Mesajlar durduruldu gibi ufak hatalar aldım. Bugün romun en son halini tekrar indirip yükledim. Şu ana kadar hata almadım. Şarj ise önceki v3.1 ile aynı gibi. Romun kendi kernelini kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
iyide ota dan hiç uyarı gelmedi.
kontrol ettim şimdi, 4 marta 03te yayınlanmış. başka da bişey yok.

Furbey40

Furbey40

Üye
iyide ota dan hiç uyarı gelmedi.
kontrol ettim şimdi, 4 marta 03te yayınlanmış. başka da bişey yok.
Hocam xda forumdan takip ediyorum. Ayrıca romun download linkine bakarsanız Uploaded 2015-Mar-07 11:27:07 olarak gözüküyor.

• Beğen
pro.engineer

pro.engineer

Üye
bende cm den dönüp yükledim. weekly 7 ye göre bende performansı daha iyi ama takılmalar da oluyor. fakat cm de şarjı 17 18 saate kadar giderken aynı kullanımda bu rom bugün beni yolda bıraktı. telefonu 13:25 te %100 şarjdan aldım akşam 20:33 te % 12 şarjı kalmıştı. şimdi tekrar cm ye döneceğim.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Hocam xda forumdan takip ediyorum. Ayrıca romun download linkine bakarsanız Uploaded 2015-Mar-07 11:27:07 olarak gözüküyor.

ota da 4 mart tarihi var.
xda'daki indirme linkini diyorsun?

Furbey40

Furbey40

Üye
ota da 4 mart tarihi var.
xda'daki indirme linkini diyorsun?
Evet, otoya hiç düşmedi. Blekota romun ufak hatalarını düzeltip aynı şekilde yine v4 olarak yükledi. Forumdan takip ettiğim kadarı ile yakında otodan ufak bir güncelleme verecek. Yeni yüklediği romda da ufak sorunlar varmış.

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
evet şimdi kontrol ettim de 7 mart diyo xda'da.
ilginç.
acaba indirsem mi?
bende bi hata bişey yok?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
o zaman beklemek en mantıklısı.
bilgilendirme için teşekkürler :)

Furbey40

Furbey40

Üye
evet şimdi kontrol ettim de 7 mart diyo xda'da.
ilginç.
acaba indirsem mi?
bende bi hata bişey yok?
Sıkıntı yoksa bekleyebilirsin. Otadan güncelleme geldiğinde 07 Mart tarihli v4 romu tekrar yükleyip otadaki güncellemeyi de yapmış olursun. Daha temiz olur.

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
teşekkürler :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada Blekota v4 romu 2 kez yükledi. İlk yüklediğinde bazı hatalar vardı, onları düzeltip yine aynı şekilde v4 olarak 07.03.2015 tarihinde tekrar yükledi. İlk çıktığında yükleyen arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum. Ben v4 ilk çıktığında romu yüklemiştim. Mesajlar durduruldu gibi ufak hatalar aldım. Bugün romun en son halini tekrar indirip yükledim. Şu ana kadar hata almadım. Şarj ise önceki v3.1 ile aynı gibi. Romun kendi kernelini kullanıyorum.
Teşekkürler
Konuya yeni v4 sürümü eklendi

• Beğen
hhararli

hhararli

Üye
mesajlar durduruldu hatası alan arkadaşlar varsa çözümü buldum hani herhangi bi uygulamadayken mesaj geldiği zaman bildirin çerçecesi açılıyor ya uygulamadan çıkmadan mesaj yazdığımız onu devre dışı bıraktığınızda sorun halloluyor dün gece bende yükledim evet v4 ü yeniden yüklemiş blekota bide xda da sayfasına bakarsanız bazı linkler vermiş flaşlamak için ordada sorunlarınızın linkleri var indirebilirsiniz rom şimdilik güzel rom

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ben mesaj bildirimlerini devredışı bıraktığım için bi uyarı almadım demek ki :D

• Beğen
Tepkiler: hhararli

mikailalagoz

Üye
link çalışmıyor.
v3 biraz hızlı sarj tüketiyordu insalah bu sorun çözülmüştür. emeği geçen herkese tşkler.

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
mesajlar durduruldu hatası alan arkadaşlar varsa çözümü buldum hani herhangi bi uygulamadayken mesaj geldiği zaman bildirin çerçecesi açılıyor ya uygulamadan çıkmadan mesaj yazdığımız onu devre dışı bıraktığınızda sorun halloluyor dün gece bende yükledim evet v4 ü yeniden yüklemiş blekota bide xda da sayfasına bakarsanız bazı linkler vermiş flaşlamak için ordada sorunlarınızın linkleri var indirebilirsiniz rom şimdilik güzel rom
şimdi ben baktım 8mart yazıyor bu ne iş

• Beğen
Tepkiler: hhararli
Furbey40

Furbey40

Üye
Muhtemelen blekota romda yine değişiklik yapmış. Önceki romun tarihi 07 mart, şimdiki 8 mart gözüküyor. Önceki romun boyutu 0,99 GB (1.072.690.448 bayt), şimdiki ise 1,00 GB (1.074.792.112 bayt) olarak gözüküyor.

Üst Alt