Hocam xda forumdan takip ediyorum. Ayrıca romun download linkine bakarsanız Uploaded 2015-Mar-07 11:27:07 olarak gözüküyor.iyide ota dan hiç uyarı gelmedi.
kontrol ettim şimdi, 4 marta 03te yayınlanmış. başka da bişey yok.
ota da 4 mart tarihi var.Hocam xda forumdan takip ediyorum. Ayrıca romun download linkine bakarsanız Uploaded 2015-Mar-07 11:27:07 olarak gözüküyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet, otoya hiç düşmedi. Blekota romun ufak hatalarını düzeltip aynı şekilde yine v4 olarak yükledi. Forumdan takip ettiğim kadarı ile yakında otodan ufak bir güncelleme verecek. Yeni yüklediği romda da ufak sorunlar varmış.ota da 4 mart tarihi var.
xda'daki indirme linkini diyorsun?
Sıkıntı yoksa bekleyebilirsin. Otadan güncelleme geldiğinde 07 Mart tarihli v4 romu tekrar yükleyip otadaki güncellemeyi de yapmış olursun. Daha temiz olur.evet şimdi kontrol ettim de 7 mart diyo xda'da.
ilginç.
acaba indirsem mi?
bende bi hata bişey yok?
TeşekkürlerBu arada Blekota v4 romu 2 kez yükledi. İlk yüklediğinde bazı hatalar vardı, onları düzeltip yine aynı şekilde v4 olarak 07.03.2015 tarihinde tekrar yükledi. İlk çıktığında yükleyen arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum. Ben v4 ilk çıktığında romu yüklemiştim. Mesajlar durduruldu gibi ufak hatalar aldım. Bugün romun en son halini tekrar indirip yükledim. Şu ana kadar hata almadım. Şarj ise önceki v3.1 ile aynı gibi. Romun kendi kernelini kullanıyorum.
demek kiben mesaj bildirimlerini devredışı bıraktığım için bi uyarı almadım demek ki![]()

şimdi ben baktım 8mart yazıyor bu ne işmesajlar durduruldu hatası alan arkadaşlar varsa çözümü buldum hani herhangi bi uygulamadayken mesaj geldiği zaman bildirin çerçecesi açılıyor ya uygulamadan çıkmadan mesaj yazdığımız onu devre dışı bıraktığınızda sorun halloluyor dün gece bende yükledim evet v4 ü yeniden yüklemiş blekota bide xda da sayfasına bakarsanız bazı linkler vermiş flaşlamak için ordada sorunlarınızın linkleri var indirebilirsiniz rom şimdilik güzel rom
belki linkleri yenilediği tarihdir dostum bilemedimşimdi ben baktım 8mart yazıyor bu ne iş