Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

Kilit ekraninda takiliyir ise titaniumdan sistem uygulamalarindan keyguart... İle baslayan sistem uygulamasini dondur sonra elefonun ac kapa sonra tekrar titaniumdan dondurdugunu çöz ve tekrar ac kapa donma sorunu çözülmesi lazim cozulurse cevap yaz cozulmese baska bi yontem söyleyeceğim
Ayrica imei klon değil ise kaybolmaz xda efspro diye bir program var efs ni yedekleyip geri yuklemene yarıyor o yontemi dene ayrica stock rom yuklersen yine imei klon değilse geri gelir internette modem ve kernel dosyalari mevcut once kernel sonra modem dosyasini flaslayarak tekrar imeili getirisin
Android sürümü onemli modem ve kernel icin dikkett et hangi sürumsen o kerneli ve modemi flasla

mr_luci

Üye
Bu rom da digiturkplay uygulaması neden çalışmıyor anlamış değilim

arkadaşlar merhaba. güncelleme geldi. ota'dan güncelledi otomatik. sonra titanium dan yükledim. ama telefon kapanıp açılınca ekrana pin kodunu giriyorum. onaylıyorum öylece kalıyor. sonra hafıza kartı ve sim kartı çıkarttım. fakat bu defa da tuşları açmak için kaydırıyorum o şekilde donup kalıyor. üst menü aşağıya iniyor. fakat ayarlar menüsünü açmak için bastığımda açmıyor. yardımcı olabilir misiniz ? nasıl çözebilirim.

Megawipe yaparak romu sıfırdan kur titanium dan yedeklerini geri yüklerken farklı bi launcher kullanıyorsan onu yükleme uygulamalarını yükle en son kullandığın launcheri yükle sorun düzelecektir aynısı benim basimada gelmişti...

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...

S Finder,Quickconnetli system uio ne ise yariyoe

Tepkiler: hhararli
wifiye baglaninca sinyal dusuyor sebebi nedir

Yukarda dediğim titaniumdan keyguard.. .ile baslayan uygulamayi dondur telefonu kapat ac sonra çöz kapat ac duzelmesi lazim

hocam advanced/fix permissions seçeneğini bulamıyorum. Philz touch 6 var ama menüde malesef yok. tamamlayamıyorum.
Yukarda dediğim titaniumdan keyguard.. .ile baslayan uygulamayi dondur telefonu kapat ac sonra çöz kapat ac duzelmesi lazim
onu nasıl yapabilirim? tam hakim olmadığımdan yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar teşekkür ederim hallettim. Güncellemeden önceki sürümü tekrar yükledim. Daha sonra tekrar güncelleyeceğim.

Son düzenleme:

ortak42

Üye
Ota dan güncellemeleri nasıl acacam? Yeni falan gelirse bide ne bu s connect s finder Wifi gider mi yapınca ?
Arkadaşlar 7 saat beklemede 2 saat ekran alıyorum orjinal kernelde çok az bu sayılar ne yapayım ?

beyler stock kernelde ram düşürmek mümkünmü

revolt25

Üye
arkadaşlar 4.2 gelen güncellemeyi yükleyecektim, bu zamana kadar hiç böyle sıkıntı yaşamamıştım wipeleri yaptım megawipe yaptım 4.2 romü yükledim telefon açıldı kurulum ekranında dondu yeniden açılmaya çalışıyor açılmıyor samsung yazısı gidip gidip geliyor ve telefon recovery moda geçmiyor, ara sıra açılıyor anında tekrar restart atıyor. Telefon recovery moda geçmiyor ne yapmam gerkeiyor şu anda yardımcı olurmusunuz?

uzman47

Üye
Bataryayi cikar tekrar tak recovery moda almaya calis .

revolt25

Üye
Sanırım Brick olmus cihaz ama.nasil çözülüyor bilmiyorum sorun

inşallah olmamıştır, download moda giriyor ama recovery moda girmiyor girsede res atıyor anında, bilgili bi kişi yardımcı olsa belki bi kurtarma şansım vardır. 3 4 tane rom yükledim cihaza sadece bu 4.2 güncellemede oldu böyle bişey

Odin le farkli cwm yukle olmadi 4.3 stock rom a don [emoji6]

Tepkiler: hhararli
Clash of clans ta telefonun alt tarafi asiri isiniyor ve sarji yiyor neden ?

Tepkiler: enes2609

ortak42

Üye
Arkadaşlar 7 saat beklemede 2 saat ekran alıyorum orjinal kernelde çok az bu sayılar ne yapayım ?