uzman47
Üye
kardesim wifi fix 4.4.4 olacak yanlis dosyayi flashlamissinInternetten wifi fix 4.4.2 diye bulup flaşladım yine olmadı.Ağa bağlan diyorum direkt kaydedildi yazısı geliyor ama bağlanmıyor.Ne yapabilirim ?
kurulumda galeriyi seçiceksinizkardeş bende yükledim ama bende öyle şeyler yazmıyordu direk yükledim bide romda galeri yok nasıl ekleyecez
kardeş bende yükledim ama bende öyle şeyler yazmıyordu direk yükledim bide romda galeri yok nasıl ekleyecez
İmei yedeği alırsan riski yok yükleyemezsen orijinal roma dönersinselamun aleyküm arkadaslar ben bu rom, root islerinde yeniyim. Dün Root attım birkaç programı kullanabilmek için ama rom yüklemeye cesaret edemiyorum bu işin riskleri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim. İyi Günler
İmei yedeği alırsan riski yok yükleyemezsen orijinal roma dönersin
Her ihtimale karşı alsan iyi olurimei yedeği nasıl alıcam imei uçma riskimi vartelefon türkiyeden alındı
Asıl riskli olan root atmaktır. Root atarken cihazın anakartı yanabilir. Anacak rom yüklemede hiç bir sıkıntı Yok. 4.3 romlarda imei uçma sorunu vardı ama 4.4. Romlarda bu soruna rastlamadım. Sen ne olur ne olmaz imei (efs) yedeğini al.selamun aleyküm arkadaslar ben bu rom, root islerinde yeniyim. Dün Root attım birkaç programı kullanabilmek için ama rom yüklemeye cesaret edemiyorum bu işin riskleri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim. İyi Günler
şuana kadar 25 tane falan rom degiştirdim imei yedegiyle falan ugrasmayı sevmedıgımden almadım sıkıntı yok yanı ^^imei yedeği nasıl alıcam imei uçma riskimi vartelefon türkiyeden alındı
Blekotanın xda sitesindeki konunun altında farklı zipler var oradan bakabilirsinArkadaşlar flaslayabileceğim fu ll Screen Caller id lazım bana. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Tesekkurler,ustune kurarken note4 layout u secmeyince duzeldi,Bidaha kur romu ve Orta tusa basinca son uygulamalarin gelmesini istiyorsan note 4 layout u isaretleme. Ayrica klavyede harflerin ustunde noktalama isratleri gozukmesin istiyorsan da no additional kismini da isaretle..
Ben bu arkadaşın dediğini yaptım bende sorun yok sende öyle yap o uygulamaları seçtikten sonra bi yer geliyor orda bu not 4 layout var onu işaretleme.
imei yedeği nasıl alcazHer ihtimale karşı alsan iyi olur
Full wipe yapıp romu yeniden yükle ben böyle yaptım düzeldi.Baska yolu yok.Arkadaslar bende de wifi sorunu oldu. Wifi fix dosyasini bulamadim.. wifi fix 4.4.4 buraya atabilecek arkadas var mi
Wifi 4.4.2 yi 2 3 kez flasladim olmadi.. wifi 4.4.4 dosyasini paylasacak olan var mi wifi ye giremiyorm kaydedildi diyip duruyor.. help pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?