Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

uzman47

Üye
Biraz kullan kasma yaparsa yukarida linki verilmis o ayarlarida bir denersin tercih senin

uzman47

Üye
Tam bosken 2.5 -3 saat arasi full sarj olma suresi normal

güç tasarrufunda iken hızlı şarj aktif gözüküyo
şarja takınca pasife geçiyo

ortak42

Üye
Telefonu sürekli güc tasarrufu açık kullanıyorum bi sorun olur mu kasma falan?

Biraz kullan kasma yaparsa yukarida linki verilmis o ayarlarida bir denersin tercih senin
KULLANDIM AYARLARIDA YAPTIM HERKES OKUSUN DİYE DE BURAYA TEKRAR YAZMA GEREGİ DUYDUM TELEFON UÇAK OLDU AŞIRI HIZLI VE HIZINA YETİŞİLMİYOR

Tepkiler: morki05

aliykse

Üye
Kamerada sesli çekim özelliği vardı, şimdi baktım görünmüyor. Nasıl aktif ediliyor bilen var mı ?

Kardesim linki paylasmislar o get iyi suan kullaniyorum cizrti falan yok yanliz kulakligi takmanlazim aksi halde cizirti yapar biliysun telefonlar kulakligi anten gibi algiliyo

Radyoyu kulaklık takmadan açtım cızırtı gelince sevindim kulaklık olmadan çalışıyor diye eyvallah denicem kulaklık takarak tşkler cvp için

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...

ortak42

Üye
Dün inemedi bi daha dönmedim ama qs kasmaya basladı hemde çok :/ bu romda hiç sorun sıkıntı yok kesin değil mi?

shankss

Üye
Ben de bugun kurdum hicbir sikinti yok.. kurarken Aroma seceneklerini isaretlerken dikkatli olun ama..

shankss

Üye
Kullanacagin programlari isaretle sadece.. ben note 4 ve google uygulamalarinin hepsini isaretledim.. digerleri keyfine kalmis
Orta tusa basinca son uygulamalarin gelmesini istiyorsan note 4 layout u isaretleme. Ayrica klavyede harflerin ustunde noktalama isratleri gozukmesin istiyorsan da no additional kismini da isaretle..

Tepkiler: helppo ve ortak42
arkadaaşlar benim aramoda öyle ayarlar yazmadı hiç sadece full wipe ve 4X5 işaretledim bitti

S Finder,Quickconnetli system ui ve note4 photo Studio flashladiktan sonra Wi-Fi çalışmıyor bilginize

Tepkiler: Tyrann ve nediyelimyani