erkane007
Üye
Aynn ole kardesim bndede philz var no problemPhiliz touch var onunla yüklenir değil mi? Aynı qs yükler gibi aroma falan ? Gapps icindedir zaten.
ses yukselmek ısteyenler es dosya yonetıcı vb. gıbı bır program kullanarak system/etc klasor ıcerıgındekı default_gaın.cof adlı dosyanın yedegını alıp sılın altdakı dosyayı ındırın ve system/etc klasorune yapıstırsın ses %50 artacaktır bızzat denedım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok abicim dene dim hem pc den hem cepten calisiyor eger pc de hata liyor isen dsn ayarlarini degistir ole den linke turkiyeden giris yasak olabilirlink olu hocam
Tmm eyvallah kardesim..Arkadaslar qs kitkattayım buna geçsem mi karar veremedim?A
Aynn ole kardesim bndede philz var no problem
Geçmeni tavsiye ederim rom ben eski s3e yükledim arkadaki uygulamaları 4 snde gösteriyorsa bu 1-2 snde gösteriyor şimdilik hızlı hibi geldi bana sonradan yavaşlar mı bilememTmm eyvallah kardesim..Arkadaslar qs kitkattayım buna geçsem mi karar veremedim?
qs kitkat acayip kasmaya başladı, kernel değiştirdim ayar yaptım yine aynı ekran falan 4 sn de anca geliyor..Geçmeni tavsiye ederim rom ben eski s3e yükledim arkadaki uygulamaları 4 snde gösteriyorsa bu 1-2 snde gösteriyor şimdilik hızlı hibi geldi bana sonradan yavaşlar mı bilemem
Arkadaşlar bu radyoyu indirdim fakat cizirtidan başka bişey yok nasıl ayarlarim indirip kullanan var mı bunu?
Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Kardesim linki paylasmislar o get iyi suan kullaniyorum cizrti falan yok yanliz kulakligi takmanlazim aksi halde cizirti yapar biliysun telefonlar kulakligi anten gibi algiliyoRadyo işini nasıl çözeriz bu rom için bilgisi olan yokmu?
Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
talep edilen konu bulunamadı diyor
ROOM BOLUMUNE GEL HEMEN GORUCEKSİN ZATENtalep edilen konu bulunamadı diyor
Boeffla kernel 7.6 tıkla indir ve flashla:Bu Rom'u kullanıyorum Hangi Boeffla Sürümünü kullanmam gerekiyor ?
denilen ayarları yaptım.ROOM BOLUMUNE GEL HEMEN GORUCEKSİN ZATEN
Boeffla config apk dosyasini netten veya google playden indir normal kurulym yap..blekota 4.2 rom kullanıyorum boeffla 4.4.4 7.6 zip indirdim telefona attım cwm den flashladım resetledim performans artısı aşırı olmus ama ayarlarını nasıl yapıcam boeffla simgesi gelmemiş uygulamalara ?
ayarları yapmalımıyım böylemi kullanıyım ? sizceBoeffla config apk dosyasini netten veya google playden indir normal kurulym yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?