tdd46
Üye
Karşı tarafta hisirtili gidiyor dedim benim telefonda hisirti yok ki ve telefon görüşmesi ortasında bitiyor.önce ki roma geri dönünce düzeliyor bu roma böyle yapıyorkarnelle romla alakalı bi durum olduğunu sanmıyorum hoparlör arızası olabilir
ben karşılaşmadım açıkcası karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sanaKarşı tarafta hisirtili gidiyor dedim benim telefonda hisirti yok ki ve telefon görüşmesi ortasında bitiyor.önce ki roma geri dönünce düzeliyor bu roma böyle yapıyor
Karşı tarafta hisirtili gidiyor dedim benim telefonda hisirti yok ki ve telefon görüşmesi ortasında bitiyor.önce ki roma geri dönünce düzeliyor bu roma böyle yapıyorkarnelle romla alakalı bi durum olduğunu sanmıyorum hoparlör arızası olabilir
teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz içinben karşılaşmadım açıkcası karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sana
Kernel temizleyicigi ile bir temizle sonra karneli yükle sonra modemi yükle düzelir. Ben böyle düzeltiyorum benim de clon imeiHocam bana yardım edermisniz lütfen telefona kurdum şebekem gitti sizin verdiğiniz kernelide flashladım modem'ide flashladım ama bir türlü şebekem gelmedi telefon yurt dısından gelmişti bana imei attırmıstık turkiyede pasaport ustune deil yani imei sorgulamaya giriyorum asagıdaki gibi oluyor nasıl cözerim lutfen yardımcı olun
Hocam bana yardım edermisniz lütfen telefona kurdum şebekem gitti sizin verdiğiniz kernelide flashladım modem'ide flashladım ama bir türlü şebekem gelmedi telefon yurt dısından gelmişti bana imei attırmıstık turkiyede pasaport ustune deil yani imei sorgulamaya giriyorum asagıdaki gibi oluyor nasıl cözerim lutfen yardımcı olun
İlginç . .enteresan bişe ile karşılaştım facebookta blekotanın sayfası var takip ediyorum bugün baktım bi yazı yazmış lolipop rom yapması için en az 25 dolar bağış yapılmasını istiyor anladığım kadarıyla çevirmeye çalıştım
Some time back, I was asking you for a little donation for helping me to buy a new hard drive for my old laptop to get more space to create more updates or ROMs (Maybe Lollipop based ROM later). I've got at least $25 till now so thank you for your contribution. Now I have to wait to save some more money to buy the HDD and go on with development.
But don't forget I'm still here to help you with my current ROMs
Kernel temizleyicigi ile bir temizle sonra karneli yükle sonra modemi yükle düzelir. Ben böyle düzeltiyorum benim de clon imei
Note 2ye lolipop güncellemesi gelirse s3e de portlanabilir demişHak ediyor parayı
Arkadaşlar blekotaya, note 2 ye lollipop gelmesi durumunda s3 e portlarmisiniz sorusunu sordum .
İşte cevabı ;
If there will be a Lollipop ROM for Note 2, it should be ported for S3 too.
Çeviri ;
Not 2 için bir Lollipop ROM olacak olursa, çok S3 için taşıdık edilmelidir.
Ben fazla anlamadım ingilizce bilen biri çözsün artık
İyi demişNote 2ye lolipop güncellemesi gelirse s3e de portlanabilir demiş
Note 2 ye doğrulandı haberleri var nette . . .note 2 ye gelmesi bira mechul galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?