Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

meyrock

Üye
Dostlar Dokdo rom da ram gostergesini nasıl aktif ediyoruz

Tepkiler: nediyelimyani

sonyteam

Üye
benimkide yurtici cihaz ama herhalukarda kesin gidiyomu yoksa gitmeme ihtimalide varmi
Hocam şebeke gitme ihtimaline karşı çözümü belirttim. EFS dosyaları değişeceği için şebekeniz gidebilir, fakat bu büyük bir dert değil. Şebekeniz giderse telefonunuzu download mod (SES KISMA + HOME + POWER) ile açın. Daha sonra ODİN programını açın. ODİN programında PHONE yazan kısmına tıklayın. İndirdiğiniz modem.bin adlı dosyayı seçin ve starta basın. 10 saniyede yüklenecek ve şebeke sorununuz ortadan kalkacaktır.
Olası her ihtimale karşı cihazınızda güvendiğiniz bir yazılımı yüklü iken CWM yardımıyla komple yedeğini (BACKUP) alınız!

Hocam bende senin gibi düşünüyordum. s5 tarzı bir hava durumu, launcheri systemui si falan... Ama inan çok gereksiz.
Bu 4.1.2 romlar için beyaz systemui modu var. s4 beyaz klavye falan içerisinde.
Beyaz pixel siyaha göre biraz daha fazla şarj götürür. Siyah hali ile beyaz hali arasında şarj ömrü fark eder elbet.
Eğer illa Accuweather farklı olsun istiyorsan elimde 4.3 stok rom ile sorunsuz çalışan animasyonlu accuweather mod dosyası ve note3 launcher dosyası var. 4.1.2 de çalışmaz.

Son düzenleme:
Tepkiler: uzman47

uzman47

Üye
Kardesim bu 4.1.2 rom icin dedigin beyaz modlu systemui dosyasini ve seffaf status bar dosyasini paylasirmisin...

Tepkiler: sonyteam
peki kardeş periscope uygulamasını bu romda nasıl açabiliriz 4.4.2 sürmünü destekliyor yaa 4.1.2 açmanın çözümü var mı

Tepkiler: sonyteam ve kartal2378

sonyteam

Üye
peki kardeş periscope uygulamasını bu romda nasıl açabiliriz 4.4.2 sürmünü destekliyor yaa 4.1.2 açmanın çözümü var mı
Bu konu hakkında bir bilgim yok kardeşim. Kullanılan cihaz en son zaten 4.3 e kadar destek gördü.
Şuana kadar en stabil gördüğüm custom kitkat romu oldu.

Kardesim bu 4.1.2 rom icin dedigin beyaz modlu systemui dosyasini ve seffaf status bar dosyasini paylasirmisin...
Verdiğim linkteki romu yükle ve dosyalardan istediğini CWM yardımıyla flashla.
Linkte 4.1.2 için beyaz tema modu, beyaz s4 klavyesi, beyaz telefon menüsü,rehberi systemui si vs. mod dosyaları vardır. (Telefonla konuşmanız sırasında görüşmeyi kaydetme butonuda vardır.). Bu dosyaların linkleri bütün forumlarda kırılmış.
Zamanında arşivlemiştim. CWM den flashlayacaksınız.

Son düzenleme:
Tepkiler: uzman47

uzman47

Üye
Tesekkurler kardesim.

Tepkiler: sonyteam

sonyteam

Üye
4.1.2 ile ugrasilmaz zaten,4.3 den cok memnunum,hic gerek yok
Şarj konusunda 4.3 baya bi üzüyor insanı özellikle mobil veri ve cihaz üzerinden video izlenimlerinde ne yaptıysam şarj süresini uzatamadım.
4.3'le gelen parçalı sistem menüsü, şeffaf durum çubuğu, çift parmakla durum çubuğu menüsünü büyütme ve gereksiz kilit ekranına widget ekleme gibi özelliklerden başka hiçbir yenilik gelmedi.
Bana göre gelen yeniliklerin günlük kullanımda götürdüğü şarja değmez.
Yinede 4.3 stok romlarda çalışan s4 ün animasyonlu accuweather widgetini ve stok launcherini veya s5 launcher+sistem temasını istersen onlarıda yükleyebilirim. CWM ile flashlanacak zip dosyalarıdır.

Tesekkurler kardesim.
Rica ederim

Son düzenleme:
Tepkiler: nediyelimyani ve uzman47
Arkadaşlar suan ben Drn@ I9305 port romunu kullanıyorum 2 aydır birebir stock 4.4.4 5 saat ekran süresini rahat aliyorum çok stabil sizede tavsiye ederim qs romundan daha iyi çünkü s3 un diğer modelinden portlanmis bir rom romun tek eksiği radyo yok ama size radyo apknide atarım

romun linkini verseydin qs rom kullanıyorum epeydir memnunun bu romuda denemek isterim görsellik nasıl qs romuna göre

bark_41

Üye
Görüntülü arama çalışıyormu?

Yav hocam bunun hepsini bir rom dosyası yapıp paylaşsan çok iyi olur.

sonyteam

Üye
Rom dosyası yapmaya gerek yok kardeşim. Küçük küçük yama dosyaları bunlar. CWM den flashlıyorsun sadece o kadar. Linkleri kırıldığı için sitelerde bulmak baya bir zor.
İstediğin 4.3 stok romlarda çalışan s4- s5 animasyonlu accuweather, note3 launcher s5 tema modu veya 4.1.2 için tema modu varsa paylaşırım.

Tepkiler: nediyelimyani
Görüntülü arama çalışıyormu?
valla kardeşim hiç denemedim ama dene istersen linkini atıyorum
buyrun arkadaşlar qs romunda daha iyi diyebilirm
romun linkini verseydin qs rom kullanıyorum epeydir memnunun bu romuda denemek isterim görsellik nasıl qs romuna göre
buyur kardeşim bu romu dene bi rom daha var onuda veririm

Tepkiler: morki05 ve bark_41

morki05

Üye
Romun kaynak bilgileri varmı url burada veya özelden yollarmısın?

Aziz04

Üye
Ferhat bugüne kadar s3 için çıkmış bütün stock ve costum romları kullandın -ki bundan sonrada çıkacak olan rom'larada talipsin- Bunu hepimiz biliyoruz.
Benim merak ettiğim bir rom'u en fazla kaç gün kullandığın?

Tepkiler: morki05
aziz kardeşim bir romu 2 ay kullandım ve bu son paylaştığım romdu bu