kartal2378
Üye
olabilir,bunada sukur[emoji5]Bence 4.3 surumle alakali 4.4.2 ve uzeri renkli emoji destekliyor.
S4 kalvye tüm işlevleri ( pano, Kaydırarak yazma, emoji, dil tahmin vs) ile çalışıyorsa link alabilir miyim?s4 klavye bulup yukledim,bi sikinti yok su an dostum,ilgin ve yardimin icin sagol
S4 kalvye tüm işlevleri ( pano, Kaydırarak yazma, emoji, dil tahmin vs) ile çalışıyorsa link alabilir miyim?
Teşekkür ederim dost...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.3 mu kullaniyorsun.Teşekkür ederim dost...
rica ederim.evet bayagi modifiye edilmis bir 4.3 stock rom kullaniyorum[emoji5]4.3 mu kullaniyorsun.
pardon bana sordun zan ettim dostum[emoji6]4.3 mu kullaniyorsun.
[emoji102] [emoji1]pardon bana sordun zan ettim dostum[emoji6]
Evet 4.3 Norweç romunu kullanıyorum4.3 mu kullaniyorsun.
Bunu flashla s5 systemui begenirsin...Evet 4.3 Norweç romunu kullanıyorum
Buyur dostum rom kurar gibi aroma ekraninda secimini yaparsin keyboardda renk olarak gray secenegini secersin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dokdo ya devam mi [emoji102]Bu 320mb olan dokdo için mi 4.3 için mi?
Hem xda da hem burada ilk defa böyle bir yorum okudum romu beğenmeyebilirsin ama tuhafEVET ARKADAŞLAR EN BERBAT ROM BU NOTE 4 ROM BİDE YENİ DİYE YUTURMAYA ÇALIŞIYORLAR ROMU YUKLEDİGİMDEN BERİ VİRUS EKSİK OLMUYOR BİDE YENİ DİYE SÜYLEYİP DÜRÜYORLAR SAKIN DENEMEYİN BİZ DENEDİKTE NE OLDU ŞİMDİ DEĞİŞTİRİYORUM BİRDAHA BU ROMU YUKLEMEM BUNE LA HERGUN BİR ROM MU DEGİŞTİRECEZ...
BOŞA YÜKLEMEYİN TAFSİYEM BOŞ BİR ROM İYİ Sİ Nİ BENDE ARIYORUM BULAMADIM EN İYİ Sİ ORJİNALE GEÇMEK HER HALDE ..
Hem xda da hem burada ilk defa böyle bir yorum okudum romu beğenmeyebilirsin ama tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?