Cm12.x/Cm13 galaxy s6 bu uygulamayi google playden indir kur dostum dokto rom icin yapilmis system ui .Bildirim ve ayarlar menune cok guzel hava katiyor begenirsin...
ben 2 3 ay olmuştur kullanalı.
6.5.4 sürüm vardı. çok memnundum.
şimdi 7.3.1 kurdum, üstüne önceki sayfada denilen system ui yi kurdum.
tel çok güzel oldu.
bende şimdiye kadar tek hata olarak sim kart uyarısı verdi ama aramayı da yaptım neti de kullandım.
kapatıp açınca normale döndü.
Rehber isini cozdum uzman kardes tsk
Kurmayanlar 1saniye bile beklemesinler mukemnel tek kelimeyle
Rom degistirme isi finish iste budur abi cok iyi ya@a
Kardeş şarj kullanıma bağlı ben neti çok kullanırsam eğer 1 gün filan çıkarıyor yada çıkarmadığıda oluyor 1 günü çıkarsın diye ayarlıyorum işte birde benim batarya gidiyor sanırım hiç değiştirmedim daha . Yeni bir batarya alsak belki farklı olabilir durum ama bir süre sonra değiştirceğim için telefonu şimdilik idare ediyorum.
ama şunu açıkca söyleyebilirim miui v7 kullanıyordum ondan öncede denemediğim rom kalmadı bu romdan sonra geri dönmedim miuiden de iyi bir rom şuandaki stabilitesi ve kullanılabilirliği umarım uzun süre devam eder ki yukarda bir arkadaş 2 3 aydır kullandığını söylemiş.
Arkadaşlar benim şahsi görüşüm cm11 bundan çok iyi biraz önce Resurrection ve dokdo rom yükledim beş dakika bile kullanmadım cihazı Basitleştiriyor sanki dandik Çin malı telefona dönüyor şimdi tekrar benim için efsane olan qs Roma döndüm işte bu denecek rom qs rom gerisi hikaye inşallah patlamaz