uzman47
Üye
Dostum bende indirmek istiyorum da 7.3.1 stabil surumu cikmis ama xda da ve doktonun sitesindeki indirme linkleri calismiyor sende varsa drive ye upload edermisin...evet.
hala kullanıyorum.
güncelleme geliyor ama güncellemiyorum.
6.5.4 sürümünden memnunum.
Tamam dostum linkler calisti 7.3.1 ve gapps paketini indirdim sagolasin.7.3.1 bendede yok.
yarın bir bakayım.
mega'ya yüklerim.
Dostum rom 214mb+ gapps 61mb total 275 mb boyutu baya kucuk geldi bana orjinal kerneli hangisi klon imeilerde calisirmi acaba?evet.
yanlış hatırlamıyorsam toplamda 350-400mb civarı idi 6.5.4 sürümü.
kernele hiç dokunmadım. kendi kerneli ile kullanıyorum.
Dostum bende dokto 7.3.1 yukledim hat geldi sorun olusmadi.tmm doğrudur.
saf androidin boyutu bu kadar zaten
yan eklentilerle boyutları gb oluyor.
klon imei de çalışır mı bilemeyeceğim.
Bu romu yukledikten sonra supersu programini goremedim root gitti heralde tekrardan root mu atacagiz?saol başkanım.
Sagol dostum.durum cubugundan cift tiklamayi aktif ettin mi oda guzel bir ozellikplaystoredan yükle yeniden
root gitmiyor
Buyrun dokto project mega linkiDostum bende indirmek istiyorum da 7.3.1 stabil surumu cikmis ama xda da ve doktonun sitesindeki indirme linkleri calismiyor sende varsa drive ye upload edermisin...
7.3.1 bendede yok.
yarın bir bakayım.
mega'ya yüklerim.
Saolasin dostum xda dan indirmistim. dün yukledim tesekkurler ilgin icin.Buyrun dokto project mega linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ota dan guncellersen zip olarak indiriyor tekrar flashlaman gerekir diye biliyorum emin degilim.7.3.1 surumu tavsiye ederim stabil surumdur.teşekkürler.
güncelleme olduğuna dair arada uyarı geliyor.
kabul edersem tüm veri gider mi yoksa orjinal sürüm gibi veriyi saklar sadece güncellemeyi mi yapar?
birde weekly sürüm mü stabil sürü mü 7.3.1 olan sürüm ???
İlk yorumların nasıl biraz olumlu olumsuz anlatırmısın?Saolasin dostum xda dan indirmistim. dün yukledim tesekkurler ilgin icin.
Rom cok stabil kendi kerneliyle geliyor klon imeili cihazimda sorun olmadi hat geldi.Kesinlikle donma isinma reset atma sorunu yasamadim.pil bana gore note4 romlara gore daha uzun sure goturuyor.stabilite yonunden blekotaya gore daha iyi en azindan isinma kasma vs yok bildigin stock rom benim dusuncelerim.transparan kilit ekrani ve cift tiklama ile uyutma ozellikleri cok hos olmus kesinlikle dene tavsiye ederim.İlk yorumların nasıl biraz olumlu olumsuz anlatırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?