kartal2378
Üye
knock on arter 97 kernel in ayar programinda var,son surum kerneli fladhlayinca otomatik programida kuruluyor yani,sonra oradan aciyosun knock on u,ama ben cok memnun oldugum icin su an son surumdur knock ondur falan cesaret edemedim. Yoksa agni kernel demiydi o yaw,tam hatirlayamadim valla [emoji5]Arkadaslar bu rom icin knock on programi var mi... yada paylasilmis mi ?
Tesekkur ederim dostum ben bu romdan memnunum bu rom icin knock on ozelligi ariyorum.bu romda knock on özelliği mevcut sayfada videodan izleyebilirsin
Galaxy S3 {i9300} MoroRom V4 KK + Knock ON
Galaxy S3 {i9300} MoroRom V4 KK + Knock ON - MaxiCep
Dostum boeffla haricinde kernelle hattimi getiremiyorum malesef zip veya apk yok degilmi bildigin?knock on arter 97 kernel in ayar programinda var,son surum kerneli fladhlayinca otomatik programida kuruluyor yani,sonra oradan aciyosun knock on u,ama ben cok memnun oldugum icin su an son surumdur knock ondur falan cesaret edemedim. Yoksa agni kernel demiydi o yaw,tam hatirlayamadim valla [emoji5]
eve gidince bqkmam lazim dostumDostum boeffla haricinde kernelle hattimi getiremiyorum malesef zip veya apk yok degilmi bildigin?
O zaman her iki romu indirTesekkur ederim dostum ben bu romdan memnunum bu rom icin knock on ozelligi ariyorum.
bu dediklerin programlarin yuklu oldugu stock romda sisme yokmu sanki,bence hic fark yok,kaldiki samsungun veremedigi ve port bir rom bukim ne derse desin abi blekotata şişme problemi var. facebook, instagram, messenger la bir süre sonra kasmaya başlıyor. eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek demişler.
Usta nerelerdesin özlettin kendini. Kolay gelsinO zaman her iki romu indir
Masaüstünde winrar ile aç iki rom dosyasını knock dosyasını diğer romun aynı konumuna ekle. Winrar dosyasında yaptığın değişiklikleri kaydet romu yeniden kur.
Ya da Root Explorer ile cihaz üstündende bu işlemi gerçekleştirebilirsin...
Eyvallah aziz yine kaybolma buralardan forum seninle dahada guzel..O zaman her iki romu indir
Masaüstünde winrar ile aç iki rom dosyasını knock dosyasını diğer romun aynı konumuna ekle. Winrar dosyasında yaptığın değişiklikleri kaydet romu yeniden kur.
Eyvallah kardeşim. Foruma fazla girmiyorum. En son rom işlerinde kullandığım s3 çalındı. Telefonculuğuda bıraktım bide note 4'e terfi ettim haliyle rom işlerindende biraz uzaklaştım.Usta nerelerdesin özlettin kendini. Kolay gelsin
pilin yeni mi dostum,ne kadardir kullaniyosun,bir de orjinalmi,ben bugun simex batarya aldim,test etmeye basliycam,sonucu burdan paylasirim,belki almak isteyenler olurBu romdaki ekran surem bence cok iyi...
Telefonun ustunde gelen orjinal 2100 luk batarya 2012 model .bende sasirdim bu sureye buda romun gayet guzel ve gunluk kullanima uygun oldugunu gosteriyor..pilin yeni mi dostum,ne kadardir kullaniyosun,bir de orjinalmi,ben bugun simex batarya aldim,test etmeye basliycam,sonucu burdan paylasirim,belki almak isteyenler olur
Sil telefon rahatlar fazla olan gereksizleri siler bu islem hafizani basaltir.Arkadaşlar merhaba bu romu kullanıyorum. Telefonun ayarlar-hafıza bölümüne girdiğimde buradaki önbelleklenen veriler kısmı 1.22 gb yer kaplıyor bana biraz fazla geldi. Bunun sebebi ne olabilir. Üzerine tıkladığımda ''tüm uygulamalar için önbelleğe atılmış verileri silecek'' yazıyor silsem ne gibi zararı var yararı var acaba ?
Bende sorun yok baglaniyor farkli bir wifi agina baglanmayi denedin mi.beyler bu wifiye baglanmıyor neden böyle oldu wifiye görüyor
Knock on icin zip dosyasi elinde varmi? veya hazirlayabilirmisin dostum.O zaman her iki romu indir
aziz kardeşim ne zaman yeni romlarını göreceğiz acaba sabırsızlıkla bekliyorumO zaman her iki romu indir
kardeş bu süreyi nasıl aldın mobil veri açıkmıydı herhangi bir ayar yaptın mı kernel falan yükledin miBu romdaki ekran surem bence cok iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?