Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
Arkadaşlar Qs one1 le kıyaslaırsa hangisi şahsen ben Qs yükledim pek memnun kalmadım bunuda denemek isterim ama indirecek netim yok görüşlerinizi bekliyorum s3 için onlarca rom var ama adam akıllı kasmadan donmadan kullanılacak rom yok nedense

piyasadaki butun romlari en az 3 kere denemis birisi olarak bunu kur ve hicbir ayar kernel yukleme

Tepkiler: mesut0114
Belki 100 rom denemisimdir
Ama özellikleri ile birlikte stok rom hissini veren en iyi rom blokota.

4.3 versiyonun kullanıyorum ( daha renkli, ayrıca custom settings sadece bu sürümde mevcut, saate tıklayarak ekranı kilitleme vb.)

Teşekkürler arkadaşlar indirme şansım olursa yükleyeceğim

Stoc romlarda patchli modem ve kernel kullanıyorum Qs romda bu kernel ve modem işe yaramadı başka bir forumdan Qs 4.4.2 için farklı modem ve kernel verilmiş onunla geldi şebeke bu blekota yı yükleyince yine patchli kernel filan istiyormu
Klon imeil için olan medem linki ölü kernel indirdim ama modem linki ölü

uzman47

Üye
Modem linki aktif calisiyor sayfa acildigi zaman sag ust kosede bulunan (ok) isaretinden indirme yapacan.

Romdaki son durum ne sisme kasma donma isinma vs...
ne sisme ne isinma ne donma,hicbir sorun yok dostum,ama mukemmelmi dersen degil,mesela kulaklikla konusurken karsi tarafa bazen hisirtilar gidiyor,goruntulu arama yok bildiginiz gibi,ama bunlar arti yonlerine gore hic ama hic gözume gelmiyor,ha bir de ultra guc tasarrufuna tum programlar atanmiyor,bug var,xda da patch cikmis ama korkumdan flashlamadim,cunku stabiliteyi bozariz falan maazAllah neme lazim [emoji6]

Tepkiler: uzman47

uzman47

Üye
O zaman bende indiriyim deniyim bakalim...

O zaman bende indiriyim deniyim bakalim...
sadece rom ile olmuyor ama,touchwiz yerine nova kullanmalisin,samsung rehber yerine exdialer kullanmalisin,facebook twitter uygulamalarini kurmayip chromdan ac ve masaustune ekle diyerek chromdan surekli kullanmalisin,iste bunlarla beraber telefon roket gibi hizli ve stabil

Tepkiler: morki05 ve uzman47
Dün akşam romu yükledim google arama motoru yoktu kamera çalışmıyordu aynı Qs romunda olduğu gibi başka eksiği varmı yokmu bilmiyorum nedense sevmedim stoc Brezilya romuna döndüm keşke sorunsuz bir stoc rom olsaydı bended de stock rom hastalığı var bir sorum olacak sammobile deki en son güncellemeyi denesek hangi ülkenin olursa olsun sorunsuz bir güncelleme yokmu sizce

soylediginiz bu sorunlar bu romda yok,bence bi ywrde hata yapmissiniz

Tepkiler: nediyelimyani

uzman47

Üye
I9300XXUGNB6 (4.3)en son yapilan guncelleme ile yayinlanan stabil resmi kies turkiye romu bunu indir ben kullandim gayet iyiydi.

sait56

Üye
arkadaşım dosya silinmiş diyor bakın nediyor silinmişmi gerçekten sizde bakın nasıl indirecem bu romu şimdi

uzman47

Üye
Arkadaslar bu rom icin knock on programi var mi... yada paylasilmis mi ?