plexus_09
Üye
Eski dosyaların tamamen silinmesini istiyorsan her şeyi yedekledikten sonra megawipe yapmalısın
Mesajına cevap vereyim şimdi de. Radyo yu sorunsuz kullanıyorum ben. Cevap verdiğinde sana stabil çalışan radyomu gönderirim
Buyrun stabil çalışan radyo. Kulaklık olmadan da çalışıyor tabi anten görevi gören kulaklık olmayınca ses kötü geliyor.mega wipe yapmak için rom gibi ayrı bir dosya yükleyip philz touch ile flashlamamız mı gerek?
normal romun kurulumundaki wipe yapsak yine temiz kurulum olmuyor mu?
biraz yabancıyım bu rom işlerine o yüzden ayrıntılı soruyorum. şimdiden teşekkürler
hocam stabil çalışan radyonu gönderirsen çok sevinirim
bir de bu hesap makinesindeki korece sesler sizde var mı? bunun bir çözümü mevcut mu acaba?
Buyrun stabil çalışan radyo. Kulaklık olmadan da çalışıyor tabi anten görevi gören kulaklık olmayınca ses kötü geliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İkinci sorununu anlayamadım. Hesap makinesine baktım da tuş sesi dışında ne sesi geliyor ki sende
Anlayamadım açıkçası sorununu
Kurulum yapınca aromadan buna dair bi seçenek var mı bilmiyorum ama varsa belki onu seçmiş olabilirsin. İstersen mega wipe yaparak yeniden romu kur.radyo için teşekkür ederim. birazdan deneyeceğim
hesap makinesinde tuşlara basınca korece sesler geliyor hatta resimdeki bi uyarı alıyorum. tamam deyince galaxy apss'ten bir yere yönlendiriyor. çok büyük bir sorun değil ama çözülürse sevinirim. [/url][/IMG]
radyo için teşekkür ederim. birazdan deneyeceğim
hesap makinesinde tuşlara basınca korece sesler geliyor hatta resimdeki bi uyarı alıyorum. tamam deyince galaxy apss'ten bir yere yönlendiriyor. çok büyük bir sorun değil ama çözülürse sevinirim. [/url][/IMG]
Kurulum yapınca aromadan buna dair bi seçenek var mı bilmiyorum ama varsa belki onu seçmiş olabilirsin. İstersen mega wipe yaparak yeniden romu kur.
Elbette. daha da özelleştirmek istersen geri sayfalara giderek benim paylaştığım lolipop System ui ve tema paketleri var geçmiş sayfalarda. Bi bak değerlendir istersenbelki de ama hatırlamıyorum. çok sorun değil yeni sürüm çıkınca mega wipe ile baştan yüklerim ama şu an stabil benim için. teşekkürler yardımlarınız için. yine ara ara başınızı ağrıtırım
Elbette. daha da özelleştirmek istersen geri sayfalara giderek benim paylaştığım lolipop System ui ve tema paketleri var geçmiş sayfalarda. Bi bak değerlendir istersen
Bunu gruba gelmek istemeyenlerin söylemesi kadar doğal bir durum olamaz ki zaten.Whatsapp grubunun budaki aktif durumu düşürdüğünü söylüorsunuzda beyler bunu gruba katılmayanlar söylüyor.
Doğru olan bir fikri ileri sürmek saygısızlık değildir. Ve FARKINDAYSANIZ bizimkiside bir görüştür. BUNU Eleştiri olarak almayıp SALDIRI gibi algılayarak HOŞ DEĞİL demek ve saygı duymamak da hoş değil...bu kadar abartılacak bir olay görmüyorum görüşlere saygı duyulması gerekiyor böyle yorumlar hoş değil
evet sadece flashlayacaksın. Konuyu paylaşan yapımcı v2 yi cıkardı mı bilmiyorum ama bakınacagım ve çıkardıgını gördüğüm an sizlere bildireceğimevet inceledim, güzel paylaşım ve yardımlarını gözlemledim arkadaşım; teşekkürler. o paylaştığın system ui son sürüm mü? bir de paylaştığın dosyayı sanırım herhangi bir işlem yapmadan sadece flashlıyoruz.
Otamatik kapatma derkens3 4.1.2 de video playerde otomatik kapatma özelliği vardı bu romu yükledim o özellik gitti acaba o özelliği nasıl geri kazanabilirim?
Mega wipe dosyası ayrıdır internette bulabilirsiniz yada megawipe dosyası olan bi arkadaş link verebilirmega wipe yapmak için rom gibi ayrı bir dosya yükleyip philz touch ile flashlamamız mı gerek?
normal romun kurulumundaki wipe yapsak yine temiz kurulum olmuyor mu?
biraz yabancıyım bu rom işlerine o yüzden ayrıntılı soruyorum. şimdiden teşekkürler
hocam stabil çalışan radyonu gönderirsen çok sevinirim
bir de bu hesap makinesindeki korece sesler sizde var mı? bunun bir çözümü mevcut mu acaba?
Buyrun mega wipe dosyasıOtamatik kapatma derken
Mega wipe dosyası ayrıdır internette bulabilirsiniz yada megawipe dosyası olan bi arkadaş link verebilir
Buyrun mega wipe dosyası
Megawipe yapınca imei uçuyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?