shankss
Üye
Sendeki tum problemler bende de oluyor yalnizca tel kendiliginden kapanmiyor diger sorunlar mevcut amaSizden butun laptopun parasini yollamanizi istemiyor.Romu kullanan herkes 1 dolar atsa adam zengin olur.
Arkadaşların dedigi gibi kronik sorunlar devam ediyor.İlk v4 versiyonunu yüklemiştim, suan v4.5' teyim ama hala telefon ara ara kendiliginden kapanıyor ve bootloop çekiyor.Chrome, Face gibi uygulamalardan menüye dönerken anasayfa yeniden baslatılıyor (redraw denen olay).İmei bakma kodu çalışmıyor.Müzik çalar kendiliginden durduk yere kapanıyor.Eger laptop bagıslarını toplarsa ve yeni versiyonda yine abuk subuk temalar, görünüm düzenlemesi yaparsa gerçekten kötü olur.Ki yine öyle yapacak biliyorum.
Evet iyi oluyor o tema ile.Beyler selamin aleyküm oncelikle lys sınavından dolayi cihazla pek ilgilenemedim fakat gecenlerde arkadaşın forumda paylastifi temalardan birisini cok sevdim tema hem güzel hemde kilit ekraninda kendini siyah beyaz moduna sokuyor arka planida siyah yaptiniz mi cihazin sarji cok iyi gidiyor arkadas paylasmisti tekrar paylasmama gerek var mi bilmiyorum ama adi
X-Note Sport Blue diye geciyor
O temlari indiren arkadaşlar kesinlikle kullansın diye tavsiye ediyorum ben 4.5 gecmedim su anda cihaz normal romlara gore daha stabil kendi ayarlarimi kullaniyorum hala
Silinir dostum efs ayarlarının yedeğini al işini garantiye al imei gitsede geri getirirsinbeyler benim telefon klon imei olmustu sonra baska imei attırdım şimdi ota updaterden guncellesem imei gider mi tel hafızası silinir mi acil ?
Kardes onu nasil alcam kisa bi anlatim ve aciklama yapar mısın ?Silinir dostum efs ayarlarının yedeğini al işini garantiye al imei gitsede geri getirirsin
Daha once yaptin mi kardesefs dosyasini tumden kopyala,sys nin icinde galiba,hafiza karti yada bilgisayara kaydedip arsivle,ihtiyac olursa tekrar alip sys nin icine yapistir,o kadar
Anladim kardes tam olarak neresinde5.1.1 lolipoo rom kullanirken bi baktim imei yok,hafiza kartimdaki efs klasotunu sys icine yapistirdim,actim kapadim imei geldi,hem kendisi depolamis hafiza kartina,recovery olarak philz kullaniyom,otomatik o yapiyor zaten heralde,sende de olmali,bi bak dostum
Aradığımda flaş ışığı yanıp sönüyordu telefon çalarken. Şimdi bulamıyorum [emoji16]
V4.5 de yok mu bana mı öyle geldi ben mi bulamıyorum
Eski dosyaların tamamen silinmesini istiyorsan her şeyi yedekledikten sonra megawipe yapmalısınsizin sorunuzun cevabı: ayarlar ---> kişiselleştirme ---> erişilebilirlik ---> duyma ---> flash bildirimi
benim romla ilgili bir kaç sorum olacak, yardımcı arkadaşlar olursa sevinirim.
- öncelikle radyo çalıştırabilen var mı apk ile de olsa? tune in radio işe yarar gerçi ama yine de fm radyo olması daha iyi.
- diğer sorum hesap makinesinde tuşlara basıldığında korece sesler duyuluyor. bunu kapatmanın bir yolu var mı?
- son olarak ben romu yüklerken yükleme adımlarını izledim ve sorunsuz şekilde yükledim ancak telefonu bilgisayara bağladığımda hala eski dosyalarımın bazılarının telefonda olduğunu gördüm. whatsapp klasörü gibi mesela. tamamen temizlenmesini istiyordum fakat sanırım bunun için mega wipe yapmak gerek. bu durum için önerileriniz var mı?
romu paylaşan, burada romla ilgili bilgi paylaşımında bulunan teknoloji meraklısı tüm arkadaşlara teşekkür ederim. aklında soru işareti olan arkadaşlar da rom stabil ve kullanması zevkli. aslında insanın aklına milyonlarca satan ve samsung tarafından unutulan s3 gibi bir telefon romlarla bu şekilde android'in kitkat ve lollipop sürümlerine yükseltilebiliyorsa samsung sadece pazarlama stratejisi ile mi güncelleme desteğini kısa sürede kesti?
Kardeş blekota grubu var whatsapta odaya gel ayrıntılı bilgi vereyim imei için numaranı yazarsan ekleyeyim seniKardes onu nasil alcam kisa bi anlatim ve aciklama yapar mısın ?
Bende katılmak istiyorum eklermisinKardeş blekota grubu var whatsapta odaya gel ayrıntılı bilgi vereyim imei için numaranı yazarsan ekleyeyim seni
Okadar baktim goremedim. Is yerinde bakinca anca o kadar goruyoruz herhaldesizin sorunuzun cevabı: ayarlar ---> kişiselleştirme ---> erişilebilirlik ---> duyma ---> flash bildirimi
- öncelikle radyo çalıştırabilen var mı apk ile de olsa? tune in radio işe yarar gerçi ama yine de fm radyo olması daha iyi.
- diğer sorum hesap makinesinde tuşlara basıldığında korece sesler duyuluyor. bunu kapatmanın bir yolu var mı?
- son olarak ben romu yüklerken yükleme adımlarını izledim ve sorunsuz şekilde yükledim ancak telefonu bilgisayara bağladığımda hala eski dosyalarımın bazılarının telefonda olduğunu gördüm. whatsapp klasörü gibi mesela. tamamen temizlenmesini istiyordum fakat sanırım bunun için mega wipe yapmak gerek. bu durum için önerileriniz var mı?
romu paylaşan, burada romla ilgili bilgi paylaşımında bulunan teknoloji meraklısı tüm arkadaşlara teşekkür ederim. aklında soru işareti olan arkadaşlar da rom stabil ve kullanması zevkli. aslında insanın aklına milyonlarca satan ve samsung tarafından unutulan s3 gibi bir telefon romlarla bu şekilde android'in kitkat ve lollipop sürümlerine yükseltilebiliyorsa samsung sadece pazarlama stratejisi ile mi güncelleme desteğini kısa sürede kesti?
Mesajına cevap vereyim şimdi de. Radyo yu sorunsuz kullanıyorum ben. Cevap verdiğinde sana stabil çalışan radyomu gönderirimsizin sorunuzun cevabı: ayarlar ---> kişiselleştirme ---> erişilebilirlik ---> duyma ---> flash bildirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?