yemin edebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
yemin edebilirim
arkadaşlar benim telefonum önceden mp4 oynatiyordu sonra birden oynatmamaya başladı hemde aynı videoyu nasıl oynattıgina dair bir görüşüm var ben önceden c500 kullanıyordum onda video falan her şey indiriyordum sonra dayımda bu teli gördüm ona benim telefonumu verdim n97 miniyi aldım c5 te ki hafıza kartımı çıkardım buna taktım tüm videoları acıyordu sonra tel donmaya başladı bende hepsine format attım bu sefer video oynatmamaya başladı bende c5 in discache klasörü ile ilgili olabilir diye düşündüm bir telefon bulayim deneyecem yemin ederim :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
dene bakalım :hmmm:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefona cin girmiş :ehe

Hasan

Üye
c5 00 a format attığında flash videoları oynatmıyor yani eskiden youtube dan video izlenirken format ile izlenemiyor ayrıca n79tan çektiğin videoları c5 e atınca oynatıyor ama c5ten çektiğin videoyu n79 oynatmıyor

Not: n79 5MP C5 3.2MP

- - - Eklendi - - -

Telefonda flash 9 oynatıyor onu söyliyim de :ehe

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
c5 00 a format attığında flash videoları oynatmıyor yani eskiden youtube dan video izlenirken format ile izlenemiyor ayrıca n79tan çektiğin videoları c5 e atınca oynatıyor ama c5ten çektiğin videoyu n79 oynatmıyor

- - - Eklendi - - -

c5 e format atmadım ki :hmmm

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

c5 e format atmadım ki :hmmm

Hasan

Üye
Olsun :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...