Rom Sonrası Hata

Sponsorlu Bağlantılar

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
    Konu Sahibi
Rom Sonrası Hata
Arkadaşlar sorunum şu; önceden benim hafıza kartımın deposuna telefonun deposuna giriyordum be orda external sd yazan yere tıklıyordum ve hafıza kartı deposuna giriyordum.Ama rom yükledikten sonra öyle değil.Ayrı ayrı gözüküyor.Çözümü var mıdır?

Diğer bir sorunum telefona android 4.2.2 jb romu yüklü mp4 videoları indirmiyor.Oynatıyor.Ama indirmesini istiyorum.Bir defa mp4 dosya indirirken oynat herzaman secenegine bastim yanlislikla hala oynatiyor,indirmiyor.Çözümlerinizi bekliyorum.

İyi forumlar....

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nefretsiz

nefretsiz

nefretsiz

Üye
hafıza sorununun cozumu yok diye biliyorum.i9000 de de aynı.diğer sorunda ise video oynatıcınızı ayarlardan bulun varsayılanları temizle deyin cözülür

frezby1

frezby1

Üye
Arkadasim hafizakarti ayri ayri gozukmesi hata degil kullandin rom surumu ornek 2.3.5 4.0.1 gibi rurumlede dosya yoneticisinde extend sd card diye gorunur ama yukledigin rom 4.2.2 ve uzeri isi dosya yoneticisinde ayri ayri gorunur eger eskisi gibi olsun diyorsan aski surumlere donmen gerekir gelelim mp4 olayina sen ayarlara gir uygulama yoneticisini bul ve mp4 izledigin programa gir on bellegi ve verileri sil sonra programa tekrar gir ister indir ister izle

Takipçi Satın Al

Üst Alt