Yemeklerden sonra yapılmaması gerekenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
Yemeklerden sonra yapılmaması gerekenler
1 Sigara içmeyin: Uzmanlarca yapılan deneyler, yemeklerden hemen sonra içilen bir sigaranın 10 sigaraya eşdeğer olduğunu kanıtlamıştır.(Kanser olma riski daha yüksek.)

2 Hemen meyve yemeyin: Yemeklerin peşinden yenen meyveler midenin havayla davul gibi şişmesine neden olur.

3 Çay içmeyin: Zira çay yaprakları yoğun asit içerir. Bu madde tükettiğimiz gıdalardaki proteğinin hazmını zorlaştırıyor.

4 Kemerinizi gevşetmeyin: Yemekten sonra kemeri gevşetmek kolaylıkla bağırsak düğümlenmesine ve tıkanmasına neden olur.

5 Banyo yapmayın: Banyo yapmak ellerdeki, bacaklardaki ve vücuttaki kan akışını hızlandırır, böylece mide çevresindeki
kan miktarı bu durumda azalır. Bu da midemizin sindirim sistemini zayıflatır.

6 Yürümeyin: insanlar çoğu zaman, yemeklerden sonra 100 adım yürümek 99 yaşına kadar yaşamanızı sağlar derler.
Gerçekte bu doğru değildir. Yürümek sindirim siteminin aldığımız gıdalardan besinlerin emilimini engeller.

7 Hemen uyumayın: Aldığımız gıdalar yeterince sindirilemez. Bu durum bağırsağımızda gastrit ve enfeksiyona önderlik eder.

mservank

mservank

Üye
tşkler bilgilendirme için;)

iremm

iremm

Üye
Bilgilendirme için saol neredeyse yazılanların hepsinin tam tersini uyguluyordum :( bundan sonra daha dikkat ederim :(

Nazy

Nazy

Üye
ben konuyu açtım sigara içmeyini okuduğum gibi
hemen kapattım:dry:

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Hımm..Bilgiler için sağol.

yusufucan

yusufucan

Üye
Evettt Çok GüseL biLgiler Ellerine SağLıkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt