Yemek Yedikçe Cinsiyeti Değişti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Yemek Yedikçe Cinsiyeti Değişti
Beş çocuk babası adamın önce sakalları yok oldu sonra kadına dönüşmeye başladı.

İngiliz Terry Wright vücudunun şekli de kalçaları genişleyerek değişmeye başladı. Şimdi ise menapoz belirtileri yaşıyor.

Ne yapacağını şaşırmış bir halde tıp dünyasından yardım isteyen Terry Wright "Ben bir erkeğim ve erkek olarak yaşamak istiyorum. Kadına dönüşüyorum. Sakallarım çıkmıyor hayatım altüst oldu. Çocuklar sokakta benimle alay ediyor. Doktorlar benim için 'çok ilginç bir vaka' diyor. Ama ben eskisi gibi tam bir erkek olarak yaşamıma devam etmek istiyorum" dedi.

Doktorlar Terry Wright'ın tüm testlerini yaptılar ve kanında yüksek miktarda kadınlık hormonu östojen belirlediler. Buna neden olabilecek bir tümör olasılığı ise çekilen MR ile ortadan kaldırıldı. Bu durumda Terry Wright'ın içtiği su ya da beslendiği gıdalarda bu etkiyi yapabilecek bir etken aranmasına karar verildi. Ancak bu da çok uzun bir süreç.

Yıllar önce İngiltere açıkarında balıkların cinsiyet değiştirdiği belirlenmişti. Bunun temiz sulara karışıp karışmadığı da araştırılacak.

• Beğen
Tepkiler: endometozon, Dafny, ebuş... ve 1 kişi daha

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
olur olur

jeosalih

jeosalih

Üye
Her gıdanın her şeyin DNA sıyla oynuyorlar. Değil cinsiyet değiştirmek hayvana bile dönüşebilir. İnsan nasıl radyasyona maruz kaldığında değişiyorsa genetiği bozuk şeyleri tükettikçe de değişebilir bence..

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
böyle enteresan olaylarda hep ıngilterede oluyor

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Her gıdanın her şeyin DNA sıyla oynuyorlar. Değil cinsiyet değiştirmek hayvana bile dönüşebilir. İnsan nasıl radyasyona maruz kaldığında değişiyorsa genetiği bozuk şeyleri tükettikçe de değişebilir bence..

:oke: her kelimesine katılıyorum

-efşan

-efşan

Üye
before and after:ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Demek yemek yemeyle cinsiyet değişiyormuş enteresan tuhaf bi şey gerçekten :d:

pelın_

Konu Sahibi
çok yemeyelım:)

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
ALLAH korusun topa bakın hele :kop: :kop: :kop: :aha: :aha:

cirkinn

Üye
yuh babam annem olacak cinnet geçiririm valla :aha:

Masha

Masha

Üye
:D töbe töbe

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
durum vahim böyle herşeyin genetiğiyle oynaya oynaya ya bi gün bi yaratık yaratcaklar dünyanın sonu gelicek (biliyorum çok film izliyorum :ehe) yada biz insanlıktan çıkcaz .

Dafny

Dafny

Üye
Allah Allah :s

endometozon

endometozon

Üye
ilginçmiş :hmmm

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Dünyanın Sonuna Geliyoruz Demedi Demeyin

• Beğen
Tepkiler: Nef'i
lolaman

lolaman

Üye
Gerçekten garip.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ilginç :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...