yedekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
yedekleme
arkadaşlar ben şimdi annanın yedeğini alsam oviden telefona belleyi yüklesem daha sonra suitten aldığım yedeği geri yükleme yapabiliyormuyum ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben şimdi annanın yedeğini alsam oviden telefona belleyi yüklesem daha sonra suitten aldığım yedeği geri yükleme yapabiliyormuyum ?
arkadasim oviden belle yuklenmiyorki.ayrica suit aldigin yedegi geri yukleyemezsin.vede anna baska Belle bambaska yani super otesi.istersen incele:Belle v3.2

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
yok ustam yalnış anlattım galiba oviden annanın yedeğini aldım belle yüklüyken annanın yedeğini geri yükleme yapabilirmiyim diye sorcaktım ama gerek kalmadı dead phone oldu zaten tel yüklerken :) .. şimdi scandinavı kurdum yedeği yüklüyorum belleye daha önce bakmıştım güzel ama orjinalı bekeyeceğim artık spb 3d bide güzel tema ayptım anna idare ediyor şimdilik.. senin yaprığını yükledim eline sağlık güzel olmuş ama efeckte menü açılışı biraz hoşuma gitmedi bide telefonu döndürken belle 3.1 deki gibi iphon tarzı dönmesi daha hoşuma gitmişti .. yalnış anlamazsın umarım emeğe saygısızlık gibi bi durumum yok ..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
yok arkadasim niye yanlis anliycam.
ama benim paylastigim belle'de istedigin effetcs dosya halinde atabiliyorsun yani flash olmadan sis yuklemeden.ayrica acilis animation istedigin gibi yapabiliyorsun.bence zaten orjinalinde bundan bir farki yokki.dead phone nasil yaptinki?
phoenix son isleminde usb cikart tekrar dene dedigi zaman iptal yapicaksin 5 saniye bekle usb cikart ac telefonu.
cogu arkadasimiz son islemde tekrari denedigi icin dead yapiyorlar teli.

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
dediğin gibi yaptım aynen bende çoğu herkez gibi :) .. bakalım artık biraz takılayım sonra belleye geçiş yaparız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt