Yazlıkta otururken 2 adam geldi

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Yazlıkta otururken 2 adam geldi
Beyler basliktaki gibi yazlikta otururken iki adam geldi yuzlerini gostermeden agacin arkasindan ana yola en hizli yoldan nasil gidebiliriz diye sordular ve hic bir sekilde yuzlerini gostermeden kosarak uzaklastilar,sesleride bir garipti, ne yalan soyleyeyim ilk defa endiselendim :D sizce ne olmus olabilir senaryolari alayim :ehe

x-scarface

x-scarface

Üye
Ormanlık alanda birini kesip gelinlik giydirip 4 yerinden şişledikten sonra ağaca asmış olabilirler.

Mert

Mert

Üye
Bu saatte 2 adam ve ormanlık. İyi ki senden uzaklaşmışlar :ehe

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bence kavga cikmis falan olabilir, dayak yedilerse eger yuzlerini gostermiyor olabilirler veyahutta hirsizlik falanda olabilir

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bu saatte 2 adam ve ormanlık. İyi ki senden uzaklaşmışlar :ehe

Yav sorma harbi bir garip oldum yan komsularla sohbet ediyordum bahcede, iste geldiler sordular ben direk cusselerine baktim haklayabilir miyim diye ama agacin arkasindalardi gece zaten goremedim.

-Emre

-Emre

Üye
Terörist olabilirler =( ya da birisini 10 yerinden picaklamis da olabilirler =( ama bence ciddi gibi duruyor polisi arayıp bi olay falan var mı sorsaydin

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evi yoklamaya gelen hirsizlar olabilir gozunu acik tut nolur nolmaz

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
evi yoklamaya gelen hirsizlar olabilir gozunu acik tut nolur nolmaz

Benimde aklima geldi ama buralarda hic hirsizlik yasanmadi su ana kadar, gercekten tedirgin oldum. Ya zaten evde degerli bir sey yok su an yazlik olmasi dolayasiyla, tek xbox um var, ben can guvenliginden bahsediyorum cusselerini gorebilsem ona gore bir fikir edinirdim bende saglamim yani bos degilim o yuzden. Uyari icin tesekkurler bu arada

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Terörist olabilirler =( ya da birisini 10 yerinden picaklamis da olabilirler =( ama bence ciddi gibi duruyor polisi arayıp bi olay falan var mı sorsaydin

Gerek yok bence o kadarina adamlar kosarak kactilar ana yola dogru zaten. Neyse artik bakalim ne olacak

Preloader

Preloader

Üye
bence terorist falan olsalar anayola gitmek istemezlerdi , :hmmm eğer ne olduğunu öğrenirsen buraya yaz merak ettim :tebessüm:

MaxipmaN

Üye
birinin kellesi gitti bence gece tetikte ol )):

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bende tetikteyim bu gun ozellikle, eve girmeye falan kalkarlarsa (eger hirsizlarsa) kosup daha eve girmeden ustlerine atlarim yemin ediyorum. Bu yuzden yanima bicak falan alsam mi bilemiyorum taekwando da kırmızı sihayım bu yüzden tekniğimde saglam ama insallah bir sey olmaz gercekten inanilmaz moralim bozuk.

-Emre

-Emre

Üye
Çok sıradışı bi olay bence dikkat et kendine

Preloader

Preloader

Üye
Bende tetikteyim bu gun ozellikle, eve girmeye falan kalkarlarsa (eger hirsizlarsa) kosup daha eve girmeden ustlerine atlarim yemin ediyorum. Bu yuzden yanima bicak falan alsam mi bilemiyorum taekwando da kırmızı sihayım bu yüzden tekniğimde saglam ama insallah bir sey olmaz gercekten inanilmaz moralim bozuk.

İnşallah birşey olmamıştır ama olay hakkında çevrendekileri de bilinçlendir bence ;)

enterneoll

enterneoll

Üye
tatile son ver :D

enterneoll

enterneoll

Üye
:D bu arda yazlık neredeydi?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sonra da beni zindana attilar