Yazılımla ilgili bilgi...!!

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımla ilgili bilgi...!!
Slm arkadaşlar kullandığım nokia c6-01 telefonum daha önce iki kez dokunmatikten servise gitti, son bir ay içerisinde de titreşim gitti geldi bişiyler oldu, sarjda olmadığı halde enerji tasarrufu uyarısı veriyordu ben de geçtiğimiz ayın 17 sinde servise yolladım değişim istedim kvk onarmış bugün yarın gönderecekler gelsede telefonun düzen tutacağını sanmıyorum da :) kvk yı aradım bügün ne oldu benm telefon dedim teslime hazır bekliyor dedi ben değişim istedim dedim nokia bildirin dedi bende arıyorum sadece lumia ya hizmet veriliyor diye uyarı cıkıyor dedim e-mail atın dedi bende daha önce 2 kere attım dedim cvp gelmedi dedim.nokia dan izin gelmeyince değişim yapmıyormuş kvk ve telefonun 4 kez servis kaydı olması lazımmış bende diyorum ki telefona yazılım atarken kabloyu cıkartıyım açılmıyo diye öyle göndereyim diyorum yoksa bu telefon elimde kalacak ne düşünüyorsunuz çakma durumu olur mu tecrübesi olan arkadaslardan yardım bekliyorum.. :)

- - - Eklendi - - -

4. kez gönderimi nasıl yapmalıyım değişim istiyorum üst model talep edeceğim

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
bugün nokianın sitesine girdim birde ne göriyim telefonlar kısmında 3 - 5 symbian telefon kalmış gerisini silmişler sanırım seneye tamamen bitirmeyi planlıyolar symbianı

• Beğen
Tepkiler: muzzo21
esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
akil verecek olan yok mu?

- - - Eklendi - - -

bugün nokianın sitesine girdim birde ne göriyim telefonlar kısmında 3 - 5 symbian telefon kalmış gerisini silmişler sanırım seneye tamamen bitirmeyi planlıyolar symbianı

evet bitirdi

muzzo21

Üye
bende yeni gördüm bu durumu gerçekten çok saçma symbian kullananlara ne olacak ben e6 kullanıyorum 650 tl verdim bu telefona boşa mı verdik yani

MaxipmaN

Üye
bende yeni gördüm bu durumu gerçekten çok saçma symbian kullananlara ne olacak ben e6 kullanıyorum 650 tl verdim bu telefona boşa mı verdik yani

boşa verdik ama androidde bu telefona yaptıklarımı yapsam virüsten geçilmezdi

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
boşa verdik ama androidde bu telefona yaptıklarımı yapsam virüsten geçilmezdi

aynen öyle :)

virüs dikkat edince bulaşmıyo aslında benim pclere hiç bulaşmadı daha çok şükür:) torrent fln kullandığım halde

ben telefonu kurcalamak için kullanıyorum pc de uğraşıyorum tel için ancak öyle bir de internet (hiç rahat değil ama)

MaxipmaN

Üye
geçen bulaştı sanırınm bana cozuttu format attım

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
yazilim atarken kabloyu cikarip gndereyim dead olsa diyorum arkadaslar =D olur mu telefn degsmi olmasi lazim elimde patlar yksa

bayon

Üye

satışı devam etmekte olan telefonlari koyuyorlarmis sormuştum nokia ya ya

hizan

hizan

Üye
yazilim atarken kabloyu cikarip gndereyim dead olsa diyorum arkadaslar =D olur mu telefn degsmi olmasi lazim elimde patlar yksa

arkadaşım hiç deneme artık değişim kolay kolay olmaz 2016 bekleyeceğiz mecburen.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
bu 3ncu oldu 4 sefer gönderrsem kvk daki bayan degisim taleb edebirsiniz diyor bilemiyorum.

manolyam63

manolyam63

Üye
nokia belle herseyı taksıt taksıt cıkarıyor...

sinanadsoy

Üye
valla bendede c6 vardı telefonu 8 ay kullandım bozuldu garantiye verdim 20 gün sonra yeni telefon verdiler nokia 701 verdiler :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt