orxan_92
Üye
Telefon ne? Oynadigin oyunlar ne?
xperia sp kullaniyorum,fifa 14 ilk yukledigimde sorun yokru ama 1-2 gun sonra oyuna girdigimde tam oyun menusune girerken oyundan atiyor 5-6 saat sonra bibakiyorum sorun yok ama sonra yeniden ayni sorun oluyor...bide gangstar vegas ayni sorun,ilk bolumu gectim 2ci bolum baslarken atiyor.
denemekten zarar gelmezorjinal rom derken?? aldigimdan beri rom kernel falan yuklemedim,kendi orjinal romu zatenTelefonuna orjinal rom atmayı dene. düzelir büyük ihtimal
orjinal rom derken?? aldigimdan beri rom kernel falan yuklemedim,kendi orjinal romu zaten
nasil yapa bilirim?? lutfen anlatirmisin? pek anlamam bu islerdentamam işte sen orjinal romun üzerine format atıp tekrar yükle orjinal romu.
@-qarapapaq- Bu kardes xperialarin prosudurnasil yapa bilirim?? lutfen anlatirmisin? pek anlamam bu islerden
Mert bi el atsanaSP nasıl kasıyo ya
Garantisi duruyorsa götür bence
evet Mert bir el atsan lutfen)@-qarapapaq- Bu kardes xperialarin prosudurMert bi el atsana
Adam kral hemen geliyorBelki oyunlarda sorun vardır? Her oyunda mı oluyor? Ram çok doluysa belki ondan kapatıyordur arka planda neler açık?

Belki oyunlarda sorun vardır? Her oyunda mı oluyor? Ram çok doluysa belki ondan kapatıyordur arka planda neler açık?[/quotoyunlarin farkli versiyonlarini denedim olmadi,ramda 300mb dan cok bos yer var.ramin sorun cikaracagini sanmiyorum
Belki oyunlarda sorun vardır? Her oyunda mı oluyor? Ram çok doluysa belki ondan kapatıyordur arka planda neler açık?
Valla çözümü bilmiyorum ne yazık ki. Şundan dolayı oluyor, diyemeyeceğim.
PC comp.'dan "Onar" seçeneğini bir denebilirsin. (yazılımı baştan yükleyecek rehber gibi önemli verilerinin yedeğini al önce)
Peki, sadece belli oyunlarda mı yapıyor yoksa mesela diğer oyunlarda ya da herhangi bir programda da yapıyor mu?
O zaman Oyundandırpeki simdi deniyorum onarmani bakalim nolucak.
yok sadece belli oyunlarda yapiyor(fifa14,gangstar vegas)
mostwantedin kasmasina sasirdim valla) bu oyundan atma sorunlari bi olmasaaaaaO zaman Oyundandır
Benim s4 de mesela Mostwanted kasıyor, gta vice city oyundan atıyor
sorun nasil oyunda olurki?? diger splerde gayet guzel oynaniyor fifa ve gangstar.Denemekten zarar gelmez ama bence bir şey değişmeyecek, sorun oyunlardadır.
mostwantedin kasmasina sasirdim valla) bu oyundan atma sorunlari bi olmasaaaaa
mostwantedin kasmasina sasirdim valla) bu oyundan atma sorunlari bi olmasaaaaa
sorun nasil oyunda olurki?? diger splerde gayet guzel oynaniyor fifa ve gangstar.
sorun oyundasa eger?? ozaman tum splerde bu sorun olmazmiydiki??