Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

rmznrmzn

Üye
bana yardımcı olun

Godfather

Godfather

Üye
teşekkürler eline sağlık

faciaTEUFEL

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım pls nokia 6300 güncelleştirme yaptm ingilizce oldu türkçe olmak zorunda yedeklemeleri telefona geri yükleyemiyorum nasıl türkçe yaparm ?

ataleyte

Üye
dostlar 6220 c te aynı sorunu yaşıyorum türkçe kodunu bilen varsa paylaşır mı rica etsem ??

mythshadow

Üye
nemesis dosyası bozuk.hata verio;)

ataleyte

Üye
arkadaşlar 6220 classic için product yokmu yaa gittik hint kumaşımı aldık :(((

skynet

Üye
slm millet nemesisi indirecem ama link bozulmuş aynısını nerden indirebilirim ...???

hedokings

Üye
arkadaşlar ben 6500 slide V09.04 sürümüne güncelledim telefonu ve nemesis 38.15 versiyonunu indirdim ama scan dediğimde scan for product Error! diyor ve sonuç alamıyorum.haliyle telefon hala ingizlice.farklı bir yolu varsa veya nemesisin eski versiyonlarını felanmı kullanmamız lazım? en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler...

eakg

eakg

Üye
bu güzel paylaşım için teşekkürler

allbozz_87

Üye
nokia e65 i olanlar ne yapacak yardımcı olurmusun...

oguzbbk

Üye
cok teşekkurlr n95 i normale cevirdim turkçeleştirdim

vicdor

Üye
çook tesekkur ederim sana helal olsun o kadar anlatanlar oldu ama bu kadar basıt ve kolay oldugunu anlatan bilen çıkmadı 3 gundur ugrasıyordum allah razı olsun senden cumlenizden helal size sana cok tesekkurler

dehsetx67

Üye
6630 dili ing türkçe yapmak istiyorum ya çk açil

memati555

Üye
6630 namesis bilgisayara kuramadım hata verdi telefon tr olmadı bu işten anlayan varsa yardım itsin lütfen acilll

KacaJackson

Üye
ya lutfen Nokia 3500c'ninde turkce kodunu werin lutfen aradım ama yoh !:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

nolur 3500c dil kodunu solein

ANIL2

Üye
Arkadaslar n97 de kodu yukledım fakat nokıa software den tekrar yukleme yapamıyorm cunku yuklu yazılım en son versıyon ben tekrar nasıl yukleme yapabılırm turkcelestırmek ıcın

sentimenta

Üye
kolay gelsin ya kardes ben nemesiste produkt code diyorum ama telefonun kodu falan cikmiyor ne yapabilirim n95:hmmm

sword80

Üye
Arkadaslar n97 de kodu yukledım fakat nokıa software den tekrar yukleme yapamıyorm cunku yuklu yazılım en son versıyon ben tekrar nasıl yukleme yapabılırm turkcelestırmek ıcın

cihazınızın rm kodu nedir RM-505 mi yoksa RM-507 mi?
Rm kodunu *#000# yaparak öğrenebilirsiniz...

içismet

içismet

Üye
tşk:oke:

bahadır1970

bahadır1970

Üye
merhabalar 6680 telefonumu güncelledikten sonra dili ingilizce oldu şimdi türkçeye çevirmek istiyorum ama engüncel sürüm yüklü olduğundan güncellemeye başlamıyor bu soruna bir çözüm var mı acaba lütfen yardımcı olun

Üst Alt