Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

karakule68

karakule68

Üye
e65 dil kodu bulamadım ne phoneix ile olmadı nemesis ile de kodları kabul etmedi rm-208

ergunx

ergunx

Üye
eğer nemesis programı telefonunuzu görmüyorsa önce programı çalıştırıp telefonu pc ye sonra takın olcaktır bende öyle oldu ama turkçe olmadı o ayrı :D

--------------- Ekleme ---------------

önce programı çalıştır teli sonra takın o zaman görecektir.. kardes çok sagol bende o sorun vardı dedigini yaptım oldu

shaadet

Üye
arkadaşlar ben az önce telefonumu pc kablosuyla telefonu güncelledim ama bu seferde türkçe dil gitti ve pc suit programı 25megabaytlık dosya yükledi diye gösterdi ama ne yüklemişki ben hiç bi farklılık görmüyorum telefonda

leyzel

Üye
NOKİA 6500S telefonum yazılımı güncelleştirdim ve doğal olarak tel dili ing oldu yazdıklarınızı okudum ve uyguluadım fakat program error veriyor başka yolu yokmu bunun off noooolluuurr yardım edin 9.40 v yüklemiştim aglıcammm yaa

denow

denow

Üye
çok sağ olasın kardeş imdadıma yetiştin

iskenlii

iskenlii

Üye
güzel saol

hddd

Üye
arkadaşlar herkese iyi geceler nemesis programı n95 8gb ı görmütor ne yapmalıyım

özür dilerim nemesis programı n95 i görmüyor ne yapmalıyım

tacettin44

Üye
Samsung s5603 türkce rusca ceviri proğramı mevcutmu

52cent

Üye
nokia 5800xm telefonuna turkce dil yukledim peki baska dil yukliyebilirmiyiz?ben isvecce dil yuklemek istiyorum yani seceneklerden onuda secebilirmiyim acaba isveccenin kodu nedir nasil bulabiliriz?tabiki turkceyi de silmeden kullanmak istiyorum

ist.prensi

Üye
6500 slidenin kod numarası varmı tlf su anda ing. yeni yazılım cıktıgında turkce yapayım.?
n73 yazılım yükledim ve türkce olmuyor dil ne yapmam gerek acil bana dönün rica ediyorum 10 defa yazılımı yükledim her dilden ve hiç biri olmadı careeee

bana akıl verecek uzman aranıyor acıkcası bana acil bir yardımcı olun rica ediyorum kolay gelsin şimdiden bana yardımcı olacak arkadaşa:)):sn:

elmass

Üye
arkadaşım nemesis programının linki ölü

eemmrr

Üye
Basliga gore "once guncelle, sonra dili degistir..." :sn: bunu yaparsaniz hapi yutarsiniz benim gibi.

neyse...
Guncellemeyi basta yaptim. daha sonra nemesis ile dil konunu degistirdim. tekrar guncellemem gerekiyor ancak ayni guncellemeyi tekrar yuklemiyor. nemesisle eski dil kodunu onceki haleine getirdigimde ayni guncellemeyi yukluyor :sopa:yeni guncellemeyi mi beklemeliyim simdi ???
phoenix den bahsedilmis yorumlarda ama o da cook uzun is. fikri olan var mi ?? yorumlara bakilirsa benim gibi bir cok kisi magdur olmus. yok mu bunun yontemini soyleyecek kimse ?

gentlement39

gentlement39

Üye
Ucuz etin yahnisi hesabı biz 300 mb ındırcez sen 10 mbda ısı halletcen yohk yaa

femu

Üye
denilen herşeyi yaptım telefon vodafone uyumlu oldu ama dil türkçe..eğer orjinalliği kaybetmek istemiyorsanız dil ingilizce kalsın işte..ben nası kaldıracam bu vodafone şeylerini? 6500 s war bende

fahri1264

Üye
ya arkadaslar nokıa 7500 prısm RM-249 5:21 attım ıng tr yapmam lazım acıll kodu bulursanız [email protected] bunu ekleyıp yazarsanız yada benım hesaba mesaj atarsam sewınırım yada facebookum fahri elibol şimdiden tesekkurler :)) lutfen su kodu atın :((

COBLAC1982

Üye
hepimiz biliyoruz ki Nokia telefonlar güncelleştirme sonrası dil olarak ingilizce oluyor aslında bunun tek bir sebebi var oda telimizin yazılımındaki prodact yani sağlayıcı kodunun ingiltereye ayarlı olmasından kaynaklanıyor şimdi ben size telinizin kodunu Nemesis programı ile Türkiye kodu eklemeyi anlatıcam:)

ilk olarak lazım olan 2 programımız var
Nokia software updater
ve Nemesis programı aşağıya linkleri vericem

öncelikle s60 tellerde hafıza kartı menüsünden yedekleme yapın yada nokia pc suit ile telinizi pc nize yedekleyin

daha sonra indirdiğimiz nemesis programını açıyoruz telefonumuz kabloya bağlıyken tepedeki scan tuşuna basıyoruz daha sonra nemesis menüsünden phone infoya geliyoruz orda prodact ve beraberinde bazı kod yerleri olucak önce alttaki read bölümüne tıklıyoruz daha sonra prodact keyimizin yanındaki enable kutucuğunu işaretliyoruz ve size vericeğim kodlardan uygun olanını seçip prodact keyimizi değiştirdikten sonra write tuşuna tıklıyoruz

resimdeki gibi yaptıkdan sonra nemesis programından çıkıyoruz ve software updater programımızı açıyoruz ancak güncelleştirme yapmadan önce telimizin şarja takılı olduğundan yada şarjın ful olduğundan emin olun yoksa güncelleştirme işlemini yapmayacaktır. Ayrıca günceleştirme esnasında tel genel modunda ve hafıza kartı çıkartılmış durumda olmalıdır hiç bir şekilde güncelleme esnasında teli sökmemeli bilgisayarınızı kapatmamalısınız yoksa telefonunuz servislik olur! evet programı açınca karşımıza çıkan sayfadan başlat komutunu seçiyoruz program bazı uyarılar yapıcaktır devam diyoruz hepsine ve güncelleme başlıyor bu esnada kesinlikle bağlantı kesilmemeli! 15 20 hbelki yarım saat sürebilen bir işlem bu telefon kendini sonlarda kapatıp yeniden başlatıcaktır korkulacak birşey yok.

araya araya bi hal oldum 2 saat sonrasi türkce yapabildim telefonumu...6120 clasiC kullananlar icin versiyon yukledikten sonra telefon ingilizce oluyor... velakin //Nemesis_Service_Suit// programini resim anlatimi aşağidadir adimlari aynen uygulayin..((6120clasic turkce dil icin kod ((0546328))

NOT: nemesis programina kodu uyguladiktan sonra program kendini acmayacaktir...

diğer adimlar yüklü olan güncellemeyi tekrardan yükleyin..

(telefonunuz yine türkce olmayacaktir) turkce olmasi icin tekrardan güncellemeniz gerekmektedir....

bu adimlardan sonra yeniden telefonunuzu türkce kullanabilirsiniz...

şu anda ki versiyonum
v04.21
09-10-07
RM-243
Nokia 61c (B02.02

tşklr

samassli

Üye
arkadaşlar ben yapamıyorum msn den yardım edinnnnn ibo.can.94@hot...

Üst Alt