onur789
Üye
merhabalar 6680 telefonumu güncelledikten sonra dili ingilizce oldu şimdi türkçeye çevirmek istiyorum ama engüncel sürüm yüklü olduğundan güncellemeye başlamıyor bu soruna bir çözüm var mı acaba lütfen yardımcı olun
merhabalar 6680 telefonumu güncelledikten sonra dili ingilizce oldu şimdi türkçeye çevirmek istiyorum ama engüncel sürüm yüklü olduğundan güncellemeye başlamıyor bu soruna bir çözüm var mı acaba lütfen yardımcı olun
ya lutfen Nokia 3500c'ninde turkce kodunu werin lutfen aradım ama yoh !
--------------- Ekleme ---------------
nolur 3500c dil kodunu solein
Arkadaslar n97 de kodu yukledım fakat nokıa software den tekrar yukleme yapamıyorm cunku yuklu yazılım en son versıyon ben tekrar nasıl yukleme yapabılırm turkcelestırmek ıcın
hepimiz biliyoruz ki Nokia telefonlar güncelleştirme sonrası dil olarak ingilizce oluyor aslında bunun tek bir sebebi var oda telimizin yazılımındaki prodact yani sağlayıcı kodunun ingiltereye ayarlı olmasından kaynaklanıyor şimdi ben size telinizin kodunu Nemesis programı ile Türkiye kodu eklemeyi anlatıcam
ilk olarak lazım olan 2 programımız var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve Nemesis programı aşağıya linkleri vericem
öncelikle s60 tellerde hafıza kartı menüsünden yedekleme yapın yada nokia pc suit ile telinizi pc nize yedekleyin
daha sonra indirdiğimiz nemesis programını açıyoruz telefonumuz kabloya bağlıyken tepedeki scan tuşuna basıyoruz daha sonra nemesis menüsünden phone infoya geliyoruz orda prodact ve beraberinde bazı kod yerleri olucak önce alttaki read bölümüne tıklıyoruz daha sonra prodact keyimizin yanındaki enable kutucuğunu işaretliyoruz ve size vericeğim kodlardan uygun olanını seçip prodact keyimizi değiştirdikten sonra write tuşuna tıklıyoruz
resimdeki gibi yaptıkdan sonra nemesis programından çıkıyoruz ve software updater programımızı açıyoruz ancak güncelleştirme yapmadan önce telimizin şarja takılı olduğundan yada şarjın ful olduğundan emin olun yoksa güncelleştirme işlemini yapmayacaktır. Ayrıca günceleştirme esnasında tel genel modunda ve hafıza kartı çıkartılmış durumda olmalıdır hiç bir şekilde güncelleme esnasında teli sökmemeli bilgisayarınızı kapatmamalısınız yoksa telefonunuz servislik olur! evet programı açınca karşımıza çıkan sayfadan başlat komutunu seçiyoruz program bazı uyarılar yapıcaktır devam diyoruz hepsine ve güncelleme başlıyor bu esnada kesinlikle bağlantı kesilmemeli! 15 20 hbelki yarım saat sürebilen bir işlem bu telefon kendini sonlarda kapatıp yeniden başlatıcaktır korkulacak birşey yok.
Yeniden açıldığında sizden saat tarih ayarınızı isteyecektir yapın daha sonra hafıza kartınızdan veya nokia pc suit ile yedeklediğiniz ayarlarınızı telefonunuza geri yükleyin ve herşey bukadar
download linkleri
dostum dediklerini aynen yaptım başarı ile güncellendi dedi fakat telefon bidaha açılmadı pin kodunu giriyorum ve phone start-up failed diyor kalıyor.Ne yapabilirim kardeş lütfen bir cevap yazın. telefon 6120c...
selam hocam bende e70 war bunun product code unu nerden bulabilirim ???
n95 telefonuma yeni güncellemeyaptım dil ing. oldu türkçe seçenekte yüklemede yok
nasıl geri türkçe yapabilirirm
eski kodu nerden bulabilirim acaba
yaw benim de telefonu bu nemesis programı görmüo
arkadaşlar güncelleme sonrası 6500 cihazım ingilizce oldu.türkçeye çeviremiyorum.yardım ederseniz sevinirim.
ALLAH senden razı olsun diyorum başkada bi şey demiyorum ohhhh dil bi an için düzelmicek sandım çok saol
ben n 73 üme güncelleştirme yaptım ve dili ingilizce oldu. ve de aynen nss ile dil kodunu yükledim.
güncelleme yapmak istediğimde en son sürümü zaten mevcut. güncelleştirme gerekmez diyor
ve çık yazısı ekrana geliyor. yani yeni güncelleme çıkana kadar beklemelimiyim
ya da bunu bir çaresi varmı varsa nedir şimdiden teşekkürler
Dostlarım hepinize sonsuz teşekkürler sayenizde telefonum türkçe oluzladı.Eyvallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?