Yazık olurmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Yazık olurmu ?
Beyler Ps3 alıcagız taksıtlerın azalmasını beklıyoruz ya sızce ps3 alınca yazık olmasın verılen paraya flan cunku bızım ekran lcd değil tuplu arkadaslar dıyorkı bosuna almıs olursun sizin gorusunuz ne ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Bencede bosuna olur lcd gecince al bence hdmi olsun ama tvde ki oyunun tadi ciksin

ugur1000

ugur1000

Üye
bence sırf tv tüplü diye kullanmamak saçma o zaman niye yanından rgb kablo çıkıyor ??? hdmi çıkmaı gerekirdi hem yeni modelse tüplü tv nin kalite yüksek olacaktır ;) yada en kötü 200 tl ye hdmi ylı monitor alırsın

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bencede böyle bir sebep yüzüne vazgeçmeye değmez.Tabi tüplü televizyonlardaki grafikleri PSVita'dakinden bile kötü oluyor fakat kesinlikle değer bence ;)

quixotic79

Üye
kardeş yaşanmış bir örnek vereyim sana bende tüplü sony vega 72 ekran tv vardı kendisi sınıfının en iyisidir ayrıca 100 hz diye biliyorum :) neyse ps3 hediye geldi taktım aman allahım anlatamam sana... sadece 2 gün sonra tv emekliye ayrıldı şimdi samsun 40es6140 tavsiye ederim :) ve gerçekten önceki izlediğimin tv değilde tost makinası olduğunu anladım... işin özü flat tv ye güvenip ps3 alma hüsran olur sonun...

- - - Eklendi - - -

hdmi monitörde ses sorun oluyor birde onun derdine düşüyosun...

ugur1000

ugur1000

Üye
neyse benım sorunum yok bizdeki crt televizyonda tırt olmak üzere (beyaz yerine yeşil renk gösteriyo :D) ps 3 almadan 2-3 ay öncede lcd tv alırık ama sizi bilmem :D

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Ps3 monitöre bağlanmazmı peki ?

ugur1000

ugur1000

Üye
bağlanır ama sesi de ayrıyeten baglaman lazım sorun orada ;)

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
görüntü hd cıkarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...