Yazı Renklendirme + Belle Navibar Simgelerini Renklendirme.21.06.2012

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman

Süleyman

Üye
2 farklı cfw yapacağına aynı temadan 2 tane yapmak daha mantıklı dğeilmi :):) :rica:
Aklımada o geldi zaten :D Bir daha upload a ne gerek var :D

- - - Eklendi - - -

@ sülümandönmez
series60skin kabuk temayı editlersen default temalarda hep renkli kalır.,( Fakat bunu denemedim yalnış bilgide olabilir olasılık olarak varsayıma dayanarak söyledim )
Ana temanı editlersen icon destekli tema yüklendiğinde renk bozulur.
Ana Temadan 2 adet yapmak daha mantıklı.Yükleme yollarını değiştirirsen hiç bi sorun yaşamazsın.
Fakat rofs2 de yer sıkıntısı çekebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Konu Düzenlendi..
Yer sıkıntısımı o da ne :D benim hazırladığım rofs2 de şuan 5mb yer var :) Ayrıca içine sis uzantılı dosyalar yükledim. Yazılım attıktan sonra auto installer ile kurabilsinler diye. :D

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
O zaman tekrar kolay gelsin :)
Hayırlı işler :)

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Gelmedimi daha telefon?

Süleyman

Süleyman

Üye
Yok hayırlısıysa yarın.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Gelir gelmez hemen flashı bas :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Gelir gelmez hemen flashı bas :)
aynen öyle yapacam :D heyecanla bekliyorum onun için. Zaten yazılımıda 30 haziranda yayınlayacağım. Bir hafta deneme olarak kendim kullanacağım. Daha sonrada memlekete gidecem foruma bakmak için inş. vakit bulabilirim :)

mc.a

mc.a

Üye
Merhaba hocam ; öncelikle bilgi için teşekkürler.
şimdi benim bi sorun vardi : ben navibar ikonlari ve normal yazilari renklendirdim gayet güzel oldu onun için teşekkürler. Fakat battery ve signal yazanlarin hepsinin rengini arkaplanla aynı (siyah ) yapsamda bi türlü olmadı..hep beyaz kaldı :s Nasıl olucak bu iş ? :s

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba hocam ; öncelikle bilgi için teşekkürler.
şimdi benim bi sorun vardi : ben navibar ikonlari ve normal yazilari renklendirdim gayet güzel oldu onun için teşekkürler. Fakat battery ve signal yazanlarin hepsinin rengini arkaplanla aynı (siyah ) yapsamda bi türlü olmadı..hep beyaz kaldı :s Nasıl olucak bu iş ? :s
Merhaba kardeşim , arka plandaki resmin rengi siyahsa
ve iconlarıda siyah yaptıysan çıkmaması lazım.aklıma gelen ikonları değiştirebilirmisin ? Değiştirip rengi siyah yapmayı dene. Olmazsa temayı özelden yolla zamanım olunca bide ben bakıp deniyeyim istersen.

mc.a

mc.a

Üye
Merhaba kardeşim , arka plandaki resmin rengi siyahsa
ve iconlarıda siyah yaptıysan çıkmaması lazım.aklıma gelen ikonları değiştirebilirmisin ? Değiştirip rengi siyah yapmayı dene. Olmazsa temayı özelden yolla zamanım olunca bide ben bakıp deniyeyim istersen.

batarya ve signal yazanların hepsini degistirdim olmadi :s tema arka planini duz siyah yapmistim zaten ama beyaz cikiyor yinede :s

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
batarya ve signal yazanların hepsini degistirdim olmadi :s tema arka planini duz siyah yapmistim zaten ama beyaz cikiyor yinede :s

İlginç olması lazım.
Temayı yayınlayan acaba editlenmesine izin vermiyormu diyeceğim fakat sen diğer yerleri editlemişsin.Tamam sen yolla temayı özelden bide ben bakayım akşam.Sonra tekrar sana dönerim.

mc.a

mc.a

Üye
İlginç olması lazım.
Temayı yayınlayan acaba editlenmesine izin vermiyormu diyeceğim fakat sen diğer yerleri editlemişsin.Tamam sen yolla temayı özelden bide ben bakayım akşam.Sonra tekrar sana dönerim.

aynen kardeşim diger yerleri editledim fakat bi onları değistiremedim. şu an işteyim akşam yollarım özelden(olmadı müsait olursan köseli sembolleri olan renkli herhangi bir temaya yapabilirsin bende onu incelerim) yada işten çıkınca atarım akşam

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ben Ana başlığa en kısa zamanda örnek teşkil etmesi açısından bir tema koyacağım (Fırsat bulursam Resimlerle anlaşılır şekilde Anlatırım.)..
Dosyaları siscontents ile parçalayıp bakarak kendinize göre editlersiniz artık.Akşamda yollıyacağın temaya göz atarım.

mc.a

mc.a

Üye
Tamam ben Ana başlığa en kısa zamanda örnek teşkil etmesi açısından bir tema koyacağım (Fırsat bulursam Resimlerle anlaşılır şekilde Anlatırım.)..
Dosyaları siscontents ile parçalayıp bakarak kendinize göre editlersiniz artık.Akşamda yollıyacağın temaya göz atarım.

tamam o zaman kardesim ben sana akşam yollayım ondan sonrasını hallederiz ıns. konunada eklersin :)

EDİT : Mesaj attım hocam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt