yazı rengi değiştirme yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agabeyi741

Üye
    Konu Sahibi
yazı rengi değiştirme yardım!!
arkadaşlar telefonum nokia e71 telefonumun yazı rengini değiştirmek istiyorum temadan dolayı ekranın bazı yerlerindeki yazılar görünmüyo yazı rengini değiştirebilirsem sorunum çözülecek. yazı rengini değiştirme gibi program var mı flipfont gibi mesela ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yazı Rengini Şöyle Yaparsın;
Temayı Siscontents İle Açarsın Dosyalardan ......skn Olan Dosyaya Çift Tıkla, Açılan Ekranda En Sonda Renkler Var Artık Oradan İngilizce Olarak Hangi Yerde İse Bulup Rengini Değiştirirsin.
Bu Dediğimi Denemedim, Olmaz İse Bildiğim Başka Yol Yok..

Metin137

Metin137

Üye
en kolay olarak skin color programını indir ordan yapabilirsin

agabeyi741

Üye
    Konu Sahibi
skin coloru bulamadım linkini verebilirsen sevinirim bi de nasıl kullanacağım hakkında ufak bi bilgi verirsen iyi olur.

Metin137

Metin137

Üye
al burdan indir
programı aç seçeneklerden modify color de ondan sonrasını ben senin için türkçesini ekledim oradan onlara tıklayıp istedin rengi seçip kaydedebilirsin

agabeyi741

Üye
    Konu Sahibi
al burdan indir
programı aç seçeneklerden modify color de ondan sonrasını ben senin için türkçesini ekledim oradan onlara tıklayıp istedin rengi seçip kaydedebilirsin

kardeş programı indirdim 43 kb bişey ztn. yükledim ama açmadı programı herhangi bi hata da vermedi. ne yapam gerek ?

Metin137

Metin137

Üye
telefonunda pyton yüklü olmalı forumda var

agabeyi741

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler pythonu bi yüklüüyüm öyle deniyim.

Havvali

Havvali

Üye
kardeş emeğin için sağol. Yükledim ama bi fark göremedim batarya rengini kırmızı yapıp kaydetmistim. yanlış yaptığım bi yer mi var? :allalla:

agabeyi741

Üye
    Konu Sahibi
pythonu yükledim skincolora girdim temaları gösterdiyo orda ordan herhangi birine modify color dedim ilk isim sordu sonra iptal dedim soonra tekrar modifyy color dedim açmadı bu sefer isim kısmını ne yapmam gerek? çıkış da yapmıo kırmızıya basarak çıkıyorum.

Metin137

Metin137

Üye
pythonu yükledim skincolora girdim temaları gösterdiyo orda ordan herhangi birine modify color dedim ilk isim sordu sonra iptal dedim soonra tekrar modifyy color dedim açmadı bu sefer isim kısmını ne yapmam gerek? çıkış da yapmıo kırmızıya basarak çıkıyorum.

olması lazım bende işe yarıyordu sende neden olmadı bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

kardeş emeğin için sağol. Yükledim ama bi fark göremedim batarya rengini kırmızı yapıp kaydetmistim. yanlış yaptığım bi yer mi var? :allalla:

olması lazımdı :allalla:

agabeyi741

Üye
    Konu Sahibi
kardeş vallaha anlamadım çıkışa basıom çıkış da yapmıo ztn nedenini anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt