Yaz tatilinde ders çalişma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre3796

emre3796

Üye
    Konu Sahibi
Yaz tatilinde ders çalişma
Arkadaşlar lise 2 yi bitirdim bu sene 11 e geçmeden önce 10. ve 9. sınıftaki eksiklerimi kapatmak istiyorum.kendim şöyle bi program hazırladım:
HAZİRAN: 10. sınıf matematik -fizik -geometri
TEMMUZ: mat-1
AĞUSTOS: TARİH-EDEBİYAT-BİYOLOJİ 9-10

sizce bu programla başarılı olurmuyum. yorumlarınızı bekliyorum

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
bence sen 3 ay boyunca her gün birer saat her derse çalış. olmadı 2 günde bir çalış çünkü böyle aya bölersen yine unutma ihtimalin var. :) her gün bi yarım saat mata bak sonra biraz fizik ve geo. ertesi gün de sözel derslerine bak biraz daha iyi olur öyle.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yaz tatilinde ders çalışma.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
yine de çalışmak gerek eğer üniversite hayalin varsa şimdiden hazırlık olur usta :)

Enes

Enes

Üye
nee ders mi hem de yaz tatilinde düşman başına düşman başına :D

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Once 10. Sinifin sayisallarini gunde en az 2 saatten tekrar et sonra 9 un sayisallarini ve tmlerini . Ben boyle yapmayi planliyorum ben de 11 e gectim

emre3796

emre3796

Üye
    Konu Sahibi
bence sen 3 ay boyunca her gün birer saat her derse çalış. olmadı 2 günde bir çalış çünkü böyle aya bölersen yine unutma ihtimalin var. :) her gün bi yarım saat mata bak sonra biraz fizik ve geo. ertesi gün de sözel derslerine bak biraz daha iyi olur öyle.
teşekkürler öneri için :D

stylee61

Üye
haftalara bölerek çalış. unutmamak için daha iyi olur. hem eğer çalışmaya kararlıysan bu ilerde sana büyük + larla dönecektir

Lenneth

Üye
Arkadas yaz tatilinde ders mi calisilir ?

Birak mis gibi tatilini yap, okulda ders yaz tatilinde ders bayilirsin bir sure sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt