yaz suprızı (2saat heryone) kampanyası yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
yaz suprızı (2saat heryone) kampanyası yardım
arkadaslar yaz suprızı kampanyasından 3 hattımada mesaj geldı. ilk hattıma gecen yukledım gelmedı 2 saat aradım musterı hızmetlerını dedım 48 saat ıcınde gelcek dedıler tamam dedım 48 doldu yıne aradım gelcek dedıler gun sonuna kadar.gelmedı sonra 2 kerede aradım bahaneler uydurdular sonra yıne aradım anlattım kadına kadın form olusturdu. 24 saat sonra *123*59# yaptım 2 saat yuklenmıs. bana gerı donus fılan yapmadılar bende daha aramadım sonra otekı hattımada ayın 7 de 150 kntr yukledım 180 dk bedava yazıp 2383 gonderdıgımız kampanyadan geldı ondan sonra yaz suprızınden 2 saat gelmedı aradım musterı hızmetlerını ılk basta yuzume kapadılar sonra yıne aradım sarjım bıttı.kapandı sonra yıne aradm anlattım dedım gelmedı 2 saat ne zaman gelır oda tamam 2 dk hatta kalın dedı tamam dedım bı baktım 35 dkdır hattayım dedı kampuslular yararlanamıyor bende dedım ama benım otekı hattım kampuslu geldı ona nasıl geldi. numarayı verın dedı bende verdım dogru dedı gelmıs. mors oldu tabı sonra boyle baya uydurdu. dedıkı sıze musterı memnuyetı adına geldı bende dedım kardesım ama bana mesaj gelıdi lutfen 2saatı yukleyın oda ben talebınızı (form) olusturalım dedıler bende tamam dedım.bugun 2. gun hala 2saat yuklenmedı.beklıyorm.

arkadaslar sızede boyle oluyomu tek banamı gıcıklık yapıyolar.anlamadım gıttı.

hasan192

hasan192

Üye
ya turkcell de çalışanlarin turkcell hakkında pek bilgisi yok

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kardeş o yaz süprizi kampuse oluyo bana geldi bide süper tarife hattım var ikisinede geldi turkcel ne yaptığını bilmiyo zaten

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Benim 2 kampus hatta da geldi yapıyım dedim...gelen mesajda siz zaten her yöne 1 kontor konuşuyonuz falan yazıyordu

imece iletişim

imece iletişim

Üye
banada aynı iptal edemiyorumki her yöne 1 köntör....girmişim heryön kapmanyasına bitmiyor güzel güzel kampanyaları kacırıyuz.yazık kaç defa aradım müşteri hizmetlerini giden köntörlerime ve sabrıma olan oldu aklıma gelmişken birde e mail atayım belki bir şeyler cıkar bir ümit ümitle yaşıyacam....

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
banada aynı iptal edemiyorumki her yöne 1 köntör....girmişim heryön kapmanyasına bitmiyor güzel güzel kampanyaları kacırıyuz.yazık kaç defa aradım müşteri hizmetlerini giden köntörlerime ve sabrıma olan oldu aklıma gelmişken birde e mail atayım belki bir şeyler cıkar bir ümit ümitle yaşıyacam....

iptal etme warmı ki :S yoksa kampuslulere niye atıyolar

piri.reis

piri.reis

Üye
dün 20 kontör yükledim. bugün 120 dakikam geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt