ilo53
Üye
yaz suprızı (2saat heryone) kampanyası yardım
arkadaslar yaz suprızı kampanyasından 3 hattımada mesaj geldı. ilk hattıma gecen yukledım gelmedı 2 saat aradım musterı hızmetlerını dedım 48 saat ıcınde gelcek dedıler tamam dedım 48 doldu yıne aradım gelcek dedıler gun sonuna kadar.gelmedı sonra 2 kerede aradım bahaneler uydurdular sonra yıne aradım anlattım kadına kadın form olusturdu. 24 saat sonra *123*59# yaptım 2 saat yuklenmıs. bana gerı donus fılan yapmadılar bende daha aramadım sonra otekı hattımada ayın 7 de 150 kntr yukledım 180 dk bedava yazıp 2383 gonderdıgımız kampanyadan geldı ondan sonra yaz suprızınden 2 saat gelmedı aradım musterı hızmetlerını ılk basta yuzume kapadılar sonra yıne aradım sarjım bıttı.kapandı sonra yıne aradm anlattım dedım gelmedı 2 saat ne zaman gelır oda tamam 2 dk hatta kalın dedı tamam dedım bı baktım 35 dkdır hattayım dedı kampuslular yararlanamıyor bende dedım ama benım otekı hattım kampuslu geldı ona nasıl geldi. numarayı verın dedı bende verdım dogru dedı gelmıs. mors oldu tabı sonra boyle baya uydurdu. dedıkı sıze musterı memnuyetı adına geldı bende dedım kardesım ama bana mesaj gelıdi lutfen 2saatı yukleyın oda ben talebınızı (form) olusturalım dedıler bende tamam dedım.bugun 2. gun hala 2saat yuklenmedı.beklıyorm.
arkadaslar sızede boyle oluyomu tek banamı gıcıklık yapıyolar.anlamadım gıttı.
arkadaslar sızede boyle oluyomu tek banamı gıcıklık yapıyolar.anlamadım gıttı.