Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaw 5130 çöktü açlımıyor yardımmmmmm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sago4ever
Üye
Konu Sahibi
yaw 5130 çöktü açlımıyor yardımmmmmm
slm arkadaşlar benim 5130 telefonum birçok kaza geçirmiş(kapanmayla ilgili) mesela mesaj atarken felan bi anda kapanıyodu ve açılmıodu.Hard format attım düzeldi.Ama 1 gün sonra gene kapandı ve şimdi açılmıyor.Ne yapacam bi yardım bea
mardok
Üye
jaf adlı programla dead flash atmak zorundasın forumda mevcut anlatımı arayıp bulabilirsiin
sago4ever
Üye
Konu Sahibi
saol kardeş neyseki daha önce 5800 a attım flash biliom yani allah razı olsun...İnş. açılır
dzynn
Üye
düzelir düzelir korkma, zaten flash larken telefon kapalı oluyor senin durumda farklı olmadığına göre
sago4ever
Üye
Konu Sahibi
peki firmware nerden bulabilirm acaba
Erdem_40
Üye
arkadaşlar bendeki nokia 5130 kapandı dediğiniz gibi * 3 arama tuşu ve açma kapama tuşunu sırasıyla bastım ama olmuyor nokia yazısı gelip takılıyor...ardından beyaz ekran geliyor vede öyle kalıyor ne yapim.nokia pc suite ve ovi suite de görmüyor teli ne yapabiliriz
van-lee
Üye
acil yardım telefon kendiliğin de kapandı açıyorum nokia yazısı geliyor sonra beyaz bi ekran sonra kapanıyor araştırdım */3/yes/açma kapama tuşuna bas gibi uygulamalar var dennedim olmadı ltfn acil yardım edebilirmisiniz ne yamama lazım