Yavru muhabbet kuşu alınır!

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ya bi yavru erkek muhabbet kuşu satan yok mu ya :off:

yavruların cinsiyet ayırımı zor oluyor kandırabiliyor insanı erkek yavru bulman sıkıntı olabilir bence pet shopa git ordan bak diri canlı bir kuş seç ben beslediğimde daha 20 günlük tüyleri yoktu ufacıktı hiç elime falan almadım güzelce besledim yavrular çok iyi alışıyor insana büyükler alışamayabiliyor büyütmüştüm onu evde salıyodum peşimden ayrılmıyordu cam açık olsa bile çıkmıyordu :)

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Benim dayım da yıllarca muhabbet kuşu baktı.Ona da söyledim arkadaşlarından haber bekliyo.Dayıma 3-4 aylık dedim sen bakamassın ölür gider dedi.O yüzden 1 yaşında falan alcak herhalde.Ha bde petshop larda 45TL dayım 20-25'e bulur:D

- - - Eklendi - - -

Üretiyorum ama satmayı düşünmüyorum daha doğrusu satmıyorum insan alışınca satamıyor ama petshoptan alsan daha iyi böyle hem zor olur hemde daha pahalıya gelir petshoptan da bence istediğin gibi bir kuş alabilirsin.

Sen de satma bedavaya ver:D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
benim mubişlerin 5 yumurtasnın 1i boş çıktı tam 1 aylık oldular ve yavruların 4üde erkek :D çkok tatlı şeyler yaa aD:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1 aylık yavruların cinsiyeti anlaşılıyormu:hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Zor değil ama yanlış yorumlanır sürekli değişiyor çünkü

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1 aylıkken mavi oluyor mor oluyor pembe oluyor sürekli değişiyor yanlış yorum yapılır o yüzden olgunlaşmasını beklemek lazım:)

Üst Alt